Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson T300

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

Bu söylediklerim önyargılardan ibaret:

-Yanlış bilmiyorsam T300, resim çekme özelliğine sahip olan bi telefon ama hiç bir telefon, dijital foto mak. kalitesinde foto. çekmez... bu yüzden böyle bir telefon almayı hiç düşünmedim. Ama pahalı bir dijital makina almak istiyom.. (herneyse...)

-Yine foto çekme özelliğinden dolayı gereksiz yere büyük olabilir telefon

-Bu önyargı değil; ama sağlam olmayan bir kaynaktan (babam) aldığım bir duyum: Menüleri biraz ağır işliyomuş telefonun... Sinir bozabilir :)

Ama tüm bunların haricinde telefonun fiyatını bilmediğimden tavsiye ederim/edemem diyemicem[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar T300 Hiç ama Hiç Tavsiye Etmem.. Şahsen Benim Telefonum.. Oldukça yavaş ve Renk Kalitesi Çok Kötü.. Fotoğraf Çeksen Piksel Piksel Görüon.. 256 Renk Telefon.. Çözünürlüğüde Çok Kötü.. (Tavsiye : Ericssonun P800ün Altındaki Modellerinin Hepsinin Renk Kalitesi Çok Kötü.. Onun İçin Nokiaları Tavsiye Ederim.. Onlar Çok Daha İyi..)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 28 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki:
sony ericssonların hepsinin menüleri yavaştır. hele benim gibi mesaj kutusunu devamlı dolu tutup [90 mesaj] belleği de ağzına kadar doldurursanız menüler açılana kadr bi çay demlersiniz.[hline]Bonecrusher:
yoğurttan çıkmış ak çatal

normal dolunca bişi olmuoda sim karta kaydetmeye başlıyo sormadan etmeden sona menüyü açabilene aşkolsun![hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 28 June 2003 03:33 tarihinde demiş ki:
insomnia kvkdan gidip softwareları çekersen düzeliyor görüntüler menülerde hızlanıyor..
bende kullanıyorum 1 aya yakın süredir gayet memnunum 300 milyona alıabilecek en iyi telefon.
Ama param war 800 milyon diorsan T610'dan şaşma.
diğer hiçbir telefon görüntü kalitesine yetişemedi 49000 renk war telefonda.[hline]Masturbation is self improvement.

samsung dada war ole bı telefon o renk de ...[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

3510 foto cekemeyen dusuk renk kaliteli ama ucuz bi telefon işte.
evet ericssonlar 256 renk software cekmezsen, nokiaların kameralıları veya takılabilenleri softwaresiz 4096 renk[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...