trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bu telefonu almayı düşünüyorum. almaya değer güzel bir telefon mu? beklentilerinizin çoğuna cevap veriyor mu? yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu söylediklerim önyargılardan ibaret: -Yanlış bilmiyorsam T300, resim çekme özelliğine sahip olan bi telefon ama hiç bir telefon, dijital foto mak. kalitesinde foto. çekmez... bu yüzden böyle bir telefon almayı hiç düşünmedim. Ama pahalı bir dijital makina almak istiyom.. (herneyse...) -Yine foto çekme özelliğinden dolayı gereksiz yere büyük olabilir telefon -Bu önyargı değil; ama sağlam olmayan bir kaynaktan (babam) aldığım bir duyum: Menüleri biraz ağır işliyomuş telefonun... Sinir bozabilir :) Ama tüm bunların haricinde telefonun fiyatını bilmediğimden tavsiye ederim/edemem diyemicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Arkadaşlar T300 Hiç ama Hiç Tavsiye Etmem.. Şahsen Benim Telefonum.. Oldukça yavaş ve Renk Kalitesi Çok Kötü.. Fotoğraf Çeksen Piksel Piksel Görüon.. 256 Renk Telefon.. Çözünürlüğüde Çok Kötü.. (Tavsiye : Ericssonun P800ün Altındaki Modellerinin Hepsinin Renk Kalitesi Çok Kötü.. Onun İçin Nokiaları Tavsiye Ederim.. Onlar Çok Daha İyi..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: fizban, 28 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki: sony ericssonların hepsinin menüleri yavaştır. hele benim gibi mesaj kutusunu devamlı dolu tutup [90 mesaj] belleği de ağzına kadar doldurursanız menüler açılana kadr bi çay demlersiniz.[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal normal dolunca bişi olmuoda sim karta kaydetmeye başlıyo sormadan etmeden sona menüyü açabilene aşkolsun![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3510 nası bişi peki ?[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: UrZa, 28 June 2003 03:33 tarihinde demiş ki: insomnia kvkdan gidip softwareları çekersen düzeliyor görüntüler menülerde hızlanıyor.. bende kullanıyorum 1 aya yakın süredir gayet memnunum 300 milyona alıabilecek en iyi telefon. Ama param war 800 milyon diorsan T610'dan şaşma. diğer hiçbir telefon görüntü kalitesine yetişemedi 49000 renk war telefonda.[hline]Masturbation is self improvement. samsung dada war ole bı telefon o renk de ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3510i gayet ideal bir telefon bence.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Çözünürlüğü çok düşük bence ya.. Broşüründe piksel piksel görüntüler vardı.[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3510 foto cekemeyen dusuk renk kaliteli ama ucuz bi telefon işte. evet ericssonlar 256 renk software cekmezsen, nokiaların kameralıları veya takılabilenleri softwaresiz 4096 renk[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben 475 milyondan ucuz, güzel görüntüsü olan (veya nokia 5100 gibi bir kalitesi olan), fotoğraf çekebilen (çekmese de olur ama çekerse ii) bir telefon istiom. Mesela ne olabilir ?[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 t300 ün software i nerden bulunur?[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar