Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 oyundan cıktım ettım..bır daha gırınce aktif,kullanılıyo ayagı cekıyo..kacıncı bu ya ???
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bu konuda bir başlık daha açmıştın diye hatırlıyorum?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yanlıs hatırlıyorsun. ayrıca bu cevap yarıne bıldıgın bır konuysa yardımcı olmak emın olalım kı bana ve bir çok kişiye daha faydalı olacaktır..değil mi ?
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bugun ilk defa benimde basima geldi isn ilginc yani 3 saat once cikmistim oyundan sonra log olmaya calisinca bu hatayi aldim DC ettirdim ve log oldum. ve girdim[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1-2 dakika bekle düzelir.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi oyundan çıktım banada currently use diyor. yarım saat oldu düşmedi.Restart attım olmadı.Naapcam yaf offf..[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1 2 dakka degıl 1 saattır beklıyorum...ayrıca disconenct de ettım yalan oldu...peh
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Abi bu nedir yaaa.. Kafayı sıyırcam nedir derdi acaba bi anlasam.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Allah kahretsin yaaaa. Pk yapacaktık sözde lanet olsun niye geçtim o gate den yaaa... Myko nun bokluğu işte.Gateden geçince Dc oluyosun.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende de az önce aynı sorun oldu, ama bi ekran çıktı yazının bi kısmı okunmuyodu ama sanırım şu an online olan hesabı dc edem mi yazıyodu bastım düzeldi
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: NeroWarden, 15 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Allah kahretsin yaaaa. Pk yapacaktık sözde lanet olsun niye geçtim o gate den yaaa... Myko nun bokluğu işte.Gateden geçince Dc oluyosun. Bu dava nedir ? gateden gecınca bazen bır anda kalıyo char..Hiç bir yere gitmiyo felan oyun takılıyo..Cıkıyorum giriyoeum 'İN USE' ayagı cekıyo...ne sorunlu servermıs ya
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bi tek bu hatası var zaten. Gülü de seven dikenine katlanırmış. Hadi ben uyudum iyi uykular bana.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende bi yolunu buldum.Başka bir account açtım.Oyuna girdim onunla.Saolsun Canni ile karşılaştık.5k para alıp Lufersona yolldaım gate den.Dc oldu ama çıktığımda diğer charım ile girebiliyordum. 1 saat bekledim.Belkide daha uzun bir süre.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 delırmek uzereyım...5.5 saattir denemedım..halen daha in use diyor ya...Deliricem...dc yapayımmı dıyor,yap ulan dıyorum,yaptım ulan dıyo ama........................................................................................................
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Yukarda dediğimi dene.Aç yeni bi account onunla gir.Gate den herhangi bi yere git.Düzeliyo.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 3x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sımdı dusurdumde....Deimosa conenct dıorum ole kalıyo =)) kafa atıcam bıraz sonra monıtore
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok connectingne edecem ya..Girmiyo deimosa fln ... a.k
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 lan ben 2 gündür bekliyom dc ediyom yok bilmemne ediyom yok lol diyorum myko ya burdan yapıcam ben bunu dur !!!!!!!!!!
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ya dc yi geçtim ben zar zor hallettım.Ulan sımdıde servera girmiyo!!Connecing dıo kalıyo oyle...
Öne çıkan mesajlar