sadlover Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Level 51 Rogue ve Level 41 Priestim var . Totalde 140g gibi bir param var. Burning Legion'da Horde oynuyorum.Guildim dagıldı ve ben ally a gecmeye karar verdim.Oyuna zaten pek fazla giremiyorum.Bu kadar para emek falan tamamen heba olmasın diye eger ally dan benim gibi hordeye gecicek arkadaslar varsa paralarımızı karsılıklı takas edebiliriz diye dusundum.(Ingame) Eger bu yöntemle birini bulamazsam direk parayı yada acc yi satma yoluna gidecegim. ( eger konu ikinci ele acılması gerekiyorsa siler oraya tasırım ama ingame oldugu icin buray yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ally dan bırısı ah ye bi item koysun 140g ye sende onu al(gadgetzan ah)ornegin ekmek :P sora acarsın ally charını verır sna gerı bız bu sekılde ıtem ve para transferı yapıoruz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Misal Libramları Ironforgedan alıp Orgrimmar'da satınca karlı çıkıosun di mi Azmi hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yazmıs biri ama evet eger alyansa gecceksen gadgetzan ah kkullanılabilir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Pha, 15 Temmuz 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Misal Libramları Ironforgedan alıp Orgrimmar'da satınca karlı çıkıosun di mi Azmi hehe. gelde çakma pompyro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar