EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaşlar ben wariorum ama elimde hem gigantic axe +6 var hemde mirage sword +5 . ikisinin de attack poweri i aynı ama ben mirage sword +7 alsam wariror de etkili olurmu ? yani Miragesword illaki str priestler için mi dir ?[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 of abi of miragge sword str az attack yüksek olduğu için priestler kullanıyo tavsiyem giga +7 yada raptor +6 veya +7 miragge sword warrior işi deil ben şahsen staff kullanan warrior gördümde miragge sword görmedim :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mırage sword mu ? warıor da mırage ,abılıty yok dıe duymustum ama emın deılım yanı spear abılıty var dıe bılıom de kesın deıl tabıı[signature][hline] ========>NvM<===============
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya iyi bişey deil demekki olsa raptor giga glave kullanmaz adamlar :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya vuruşlarım aynı fark yok hatta daha iyi benım gigantic axe da bazen 50 vuruyo bunda hiç failed vuruş yok :D bunun +7 yada +8/80flame lisini alsammı diyorum :P[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 onu kullaln o zmn ama suınuda hatırla bu oyunda lvl 70 olan warrıor yanı f9 hala raptor +8/80 kullanıosa bı bıldığı vardır dımı?[signature][hline] ========>NvM<===============
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abi raptoru tutmaya str em yetmiyor :D[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: EviLCrieS, 15 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: abi raptoru tutmaya str em yetmiyor :D reducelu raptor +7 rulez :-) Eğer barbar wariorsan(humansan tabi orc olunca tuarek oluyorsun direk)Charın kuruluşundan.....Hatta doğuştan diyelim charında +10 str fazlan oluyor.El morad male wariordada +10 dex fazlası var doğuştan :-)Pk yaparken fark ediceksin barbar charlar 2 tek el silahla ne harikalar yarattığını.+7 totemic spear +7 tek el giga axe. 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 burial hic javana axe ile denedin mi? bi ara murtaza'nin giga ile karsilastirmistik galiba ama pek hatirlamiyorum simdi ne farki vardi..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Öne çıkan mesajlar