kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 müzik içeriyor tabiki :) 1. ve 2. sezon komple bölüm soundtracklerinin bulunduğu bir site mevcutmudur ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 soulseekte görmüştüm bi ara bak istersen[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben sdece parça adlarını yazan bir site istiyorum :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 al.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Faust Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 www.tvtome.com[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: AssassiN, 27 Şubat 2005 09:02 tarihinde demiş ki: al. bu ne şiddet , dövseydin :p daha kibar :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 27 Şubat 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Aeris-, 27 Şubat 2005 16:33 tarihinde demiş ki: www.tvhome.com [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://www.theocshow.com/theocmusic.htm fazla link göz çıkarmaz:)[signature][hline]seize the day!
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 birde tekrar uplıyorum. ilk sezonda bölüm bittikten sonra cast ı gösterirken çalan parçayı bulamadım hiç bir yerde :hmm:[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fazla link hiç cidden göz çıkartmaz http://www.fox.com/oc/home.htm >features> weekly soundtrack[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 baktım ordada bulamadım ama ? (arama özürlüyüm)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nasıl bulamadın yaw? siteye girdin, üst tarafta nkler var, soldan 3.sünü seçtin. Açılan sayfada linkler ve açıklamaları sıralanıyor. Oradan weekly soundtrack i seçiyorsun. Ondan sonra biraz üstünde "season one", "season two" linkleri ve hemen altlarında sağdan sola doğru uzanan bölüm adları var. O bölümde çalan bütün parçaları yazıyorlar orada. Biraz deneme yanılma olabilir parça konusunda ama önündeki seçenekleri 4-5 parçaya kadar indirebiliyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: kingpin, 15 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: ilk sezonda bölüm bittikten sonra cast ı gösterirken çalan parçayı bulamadım hiç bir yerde :hmm: [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 görmemişim onu pardon ah be kingpin, ben de arıyordum onu iyi ki hatırlattın da yokmuş o parça download için http://www.theocshow.com/forums/showthread.php?t=2938 http://www.theocshow.com/forums/archive/index.php/t-2937.html christopher tyng in yazmış olduğu orijinal parçaymış, kaydederek alınabilirmiş anca, full yok yani...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bende arıodum soundtrackleri iyi oldu topic[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bitişde çalan şarkıya bende hastayım bi kaç sanıyelık olması ve full versiyonu nun olmaması harbi sinir bozucu
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Full versiyonu var: The Phantom Planet - California Biri zaten yazdı sanırım.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bahsedilen parça girişteki değil, bitişindeki creditslerde çalan parça, daha doğrusu theme...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Öne çıkan mesajlar