vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 [spo1=bu orjinali...][/spo] [spo2=vanille reloaded...][/spo] [spo3=vanille revolutions ][/spo] Sevgili Patiler ... Fikirlerinizi lütfederseniz , dünyanin en mesut insani olacagim. Saygilar Vanil. {; )[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nasılll anlatsam... nerdennn başlasamm... ehm. başlamıyım ben.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yaa tamam annadim ben =)[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 devam filmleri, hiç bir zaman ilk filmin başarısını yakalayamazlar. ya da falan & gibi.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ilk kağıttaki dierlerine göre daha iyi ama, pek grafitti havası yok gibin. iyi bi taslak çıkar sonra onu duvarda görelim :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 temiz olsun dimi[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 UTAN KAHPE[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ALEXI DROP DEAD !!!!11!1. *!icinden küfreder...* Dooru konusurmusunuz pls. din kardesim,sevgili alexi zeptimus..[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Temmuz 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya grafiti atese benziyen fontlarla yazi yazmak degildir. grafitty kalici bicimde kendini halka acik bir ortamda cizdiklerinle yansitmaktir. yani grafiti windowsta bir font adi degil. icinden geleni cizmek... cogu insana yazi yazmak kolay geldigi icin oyle yapiyor. www.metataggers.net[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hmm. nasil adlandiracagimdan emin olamadim zaten bir türlü. cizim iste alttarafi ..[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu arada nickinin altindaki o karakter ne?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Zabıta onlar halkın huzurunu sağlıyolar :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pek anlamam ama güzel bi font olmuş. çok ateşli[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bide bunlar var... [spo1=hede][/spo] [spo2=hödö..][/spo] ve evet grafiti degiller haklisiniz. bos anima gelmis basligi yazarken .. cizim sadece.. profesyonel degilim zaten anlasildigi üzre... oturup ciziyorum öyle derslerde, canim istedii zaman...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: UrZa, 15 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki: bu arada nickinin altindaki o karakter ne? kizlarinki ayri watch olsun diye ugrasmislar, pancar misal olmus.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bak şu şekilde yap taslak çizerken önce boş konsepte çizgiler çiz, mesela vaniLLe yazıcaksan, yaklaşık o boyutta düz bi çizgi çiz, sonra o çizgiye paralel ama yay şeklinde üstüne bi çizgi çiz. o çizgiler arasını 7kutuya böl yaklaşık eşit olsunlar... o kutuların içine gene yaklaşık olarak harfleri doldur(silik çiz) sonra o harfleri base alarak karizmatik şekillerini ver... sonrasını senin hayal gücüne bırakıyoruz... Bunları yaparsan çizim derli toplu durur, yoksa böyle bi ucu aşşa kayan bi büyük bi küçük böle enteresan bişi olur :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya dikkat etmiyorum zaten fazla . detaylarina inmiyorum öyle =) daha özenli bi sekilde yapabilirim aslinda evet. ama ben gömülüorum kaida,icimden geldigi sekilde ciziorum. ehe sonuc bu.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 dediğim gibi yap bi bakalım bekliyorum :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sevgili pıtırcığım graffiti olarak değerlendirirsek olmaz. çizim yani. kendine has bi font yapmışsın, güzel bence, ilk gördüğümde sölediim gibi. bunları okulda dersi dinlemeyip yaptıınıda biliyoruz : )) tavsiye olarak çizgilerin üstünden çok geçmeme olabilir, tek bir hamlede daha açık renkli bi çalışma dene. bi de graffiti gözü ile bakıp yorum yapılmasın bence normal bi çizim. bu arada ben en çok benim duvarımdaki çalışmanı seviyorum [signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aferin...büyük sanat kapasitesi seziyorum...basarilarin devamini dilerim... aile reisi ablan[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ayhauah abla tarafından sıkı yönetim ha :D[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 anlaşılmıyor bence. göz yormam gerekiyor karakterleri anlamlandırmam için. biraz daha temiz çalış. temiz de değil de..şey anlaşılır işte..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 black metal gruplarının kullandığı fontlara dönmüş. yani az bi bitiştirsek tam. hele ki "hede" adlı çalışman tam yani. derslerini dinle ayrıca. peh peh ayrıca geçenlerde gözüme takıldı, isveçte "hede" diye bi kent var. inanmayan açsın baksın:D[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ahanda bak böyle yapacan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hiç birşey anlaşılmıyo ki :P ps: ustteki resim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar