LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya biri bana yardım etsin.Arkadaşım Knight empire için bi site verdi.Sitenin adı www.knight-online.my am siteye girmiyo.Arkadaşımmı bana yalnış söledi yoksa benim pc demi soru var yardım edin!!!
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 www.knight-online.com.my[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla benim tavsiyem hiç gitme deimos lvller bile uçtu en iyisi gel usko ya al linkide www.knightonlineworld.com ama dieze gelirsen orc ol humanlar adamı çileden çıkarır[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya sen normail Knight online demiyomusun.Ben öle fazla bişe bilmiyorum terim olarak.Bana bi adam ver questleri yapıyım adam öldürüp lvl alıyım o kadar.Zaten Knight online da a1 de 31 lvl rogue var.Bir daha diezde yeni adamla uğraşamam!!!
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: LordParazit, 15 Temmuz 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Ya sen normail Knight online demiyomusun.Ben öle fazla bişe bilmiyorum terim olarak.Bana bi adam ver questleri yapıyım adam öldürüp lvl alıyım o kadar.Zaten Knight online da a1 de 31 lvl rogue var.Bir daha diezde yeni adamla uğraşamam!!! ne dedin abi anlamadım¿ :D adam öldürüp lvl alim falan ?:P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla bende tam anlamadım :) biras daha açıklarmısın :)[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yani kısacası ben bir daha diezde char açmam.Zaten 31 lvl oluyom ve daha üste çıkamıyom.Uğraşamam!!!
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: LordParazit, 15 Temmuz 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Yani kısacası ben bir daha diezde char açmam.Zaten 31 lvl oluyom ve daha üste çıkamıyom.Uğraşamam!!! empirede farklı olmucak ki burda 31 den fazla kasamıorsan ordada kasamazsın :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Muhauah :D leyn ahmet kesin sen lallo :D 31 lvl nede çokmuş artıq :P
Öne çıkan mesajlar