Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Önerebileceğiniz,beyendiğiniz romantik komediler neler acaba romantik komedi izlemeyi seviyorum film seçerken yardımcı olabilir.. En son "50 ilk öpücük"filmini izledim tavsiye ederim..[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 onun kadar komedi agırlıklı olmasada Jeux d'enfants her alemde tek geçiyorum amelié de olabilir tabi[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ah Mary Vah Mary[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sleepless in seattle..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben yeni evliyi izlemiştim.eğlenceliydi,izlenilebilir yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amelie kesinlikle.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hatırlamıyorum fazla ama Meet The Parents güzeldi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amelie.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 nothinghill sayılırmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 first 50 dates just married aşk her yerde aşk gibi bişie daha bi kaç tane var adı aklıma gelmeyen[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Serendipity hoş. You've got mail'i sadece bir kere izle. What women want ki buna özel olarak hastayım ben. Trtde izlediğim japon şeyleri vardı zamanıyla gelmedi aklıma ehe. Şu ingilizlerin aşk heryerdesi güzel. Bridget jonestan iğreniyorum niyeyse. Bugün(14.07.05) trt2de 22.05te sweet november var izleyebilirsin. Fatih Akın'dan Im Juli de fena değildir. İlk etapta aklıma bunlar geldi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 turden cok hoslanmadigim icin sadece bildiklerimi yazacagim; The Way We Were(1973) When Harry Met Sally... (1989) The Bridges of Madison County (1995) Summertime (1955) Moonstruck (1987) Elvira Madigan" (1967) Doctor Zhivago" (1965) Breakfast at Tiffany's" (1961)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 when harry met sally, breakfast at tiffany's, sleepless in seatle lezizdir. bunun haricinde addicted to love ve you've got mail'de fena sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ah Mary Vah Mary güzeldi aklıma kalan.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Best Romantic Comedy list ... When Harry Met Sally The Princess Bride Out Of Sight Grosse Pointe Blank Some Like It Hot Easy On The Eyes The Apartment Chasing Amy The Graduate A Philadelphia Story Romancing The Stone Like Kissing A Dead Fish The American President As Good As It Gets Four Weddings And A Funeral My Best Friend's Wedding Pretty Woman Forget Paris Someone Like You While You Were Sleeping Pretty Woman How to Lose a Guy in 10 Days Clueless Eternal Sunshine of the Spotless Mind[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tartışmasız amelie. ayrıca kebap connection da çok eğlenceli bir filmdi, kesinlikle tavsiye ederim. uzakdoğu sinemasına göz atmakta da fayda var.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 mailiniz var : ) kalp çicek ask böcek..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 söylenenlerin dışında , keeping the faith[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 streamin, listeler içinde boğul e mi! eternal sunshine of the spotless mind, breakfast at tiffany's ve amelie'ye romantik komedi diyince bence hugh grant'li ve julia roberts'lı bilimum filmler + amerikan-ergenlik-aşk-seks mantaliteli filmler baya hafif kalıyo.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 15 Temmuz 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bazıları amelie yazmış ancak amelie de komedi unsuru yok tercihimi meet the parents we meet the proper dan yana yapıyorum[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 adını hatırlamıyom da Tom Hanks oynuyo Her sabah kalktığında aynı gün oluyo çok küçükken izlemiştim baya etkisinde kalmıştım kalkınca paso takvime bakıp sövüyodum felan[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 fede, bahsettiğin film groundhog day, bill murray oynuyodu ama tom hanks yoktu.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: madafaka, 15 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: helena, 14 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: tartışmasız amelie. ayrıca kebap connection da çok eğlenceli bir filmdi, kesinlikle tavsiye ederim. uzakdoğu sinemasına göz atmakta da fayda var. Uzakdğu sinemasının romantizm anlayışını Hollywood kökenli olan romantik komedi türüyle bağdaştırabilirmiyiz soruyorum size. Ps:Kebap connection gibi zorlama ve klişe bir filmi tavsiye etmenize anlam veremedim doğrusu. bağdaştırmamıza gerek yok, zaten önemli olan birbirinden farklı olan anlayışların hepsini bilmek. romantizm ve komedi her zaman birarada olmamalı (hatta hiç bulunmamasını tercih ederim), insanların karşılaştırma yapıp değerlendirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. ayrıca kebap connection bugüne kadar sinemada izlediğim ilk komedi filmiydi ve ben eğlenceli bulmuştum. sonuçta orada herkes kendi zevkleri doğrultusunda tavsiyede bulunuyor..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 American Pie o kategoriye giriyosa eğer American pie derim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 amerikan pastası'nıda romantik yaptınız ya :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar