demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sizce blacksmith de armorsmith mi yoksa weaponsmith mi seçeyim? artıları ve eksileri nelerdir..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende cok dusunuyorum yavv bir yandan armor iyi guzel daha cok item ama az para diyorum ama weapon deyince yanlmiyorsam sonrada axe sword mage olarak 3 e ayriliyor,para getirisi daha fazla diyorum :) bu aradada eng. e goz kirpiyorum ne olacak bbu halim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibish Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır. Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir. Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun. Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thefear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 En iyi para axesmith'den geliyo..dawn edge ve arcanite reaper peynir ekmek gibi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Olay millette pek bulunmayan ( epic ) recipe leri bulmaktan geçiyor. Vendorun sana öğrettikleriyle para kazanamazsın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: ibish, 14 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır. Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir. Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun. Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo mailda yapıyoalr[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar