demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sizce blacksmith de armorsmith mi yoksa weaponsmith mi seçeyim? artıları ve eksileri nelerdir..?
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende cok dusunuyorum yavv bir yandan armor iyi guzel daha cok item ama az para diyorum ama weapon deyince yanlmiyorsam sonrada axe sword mage olarak 3 e ayriliyor,para getirisi daha fazla diyorum :) bu aradada eng. e goz kirpiyorum ne olacak bbu halim :P
ibish Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır. Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir. Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun. Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo
Thefear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 En iyi para axesmith'den geliyo..dawn edge ve arcanite reaper peynir ekmek gibi gidiyo.
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Olay millette pek bulunmayan ( epic ) recipe leri bulmaktan geçiyor. Vendorun sana öğrettikleriyle para kazanamazsın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: ibish, 14 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır. Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir. Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun. Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo mailda yapıyoalr[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar