Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blacksmith

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende cok dusunuyorum yavv
bir yandan armor iyi guzel daha cok item ama az para diyorum
ama weapon deyince yanlmiyorsam sonrada axe sword mage olarak 3 e ayriliyor,para getirisi daha fazla diyorum :) bu aradada eng. e goz kirpiyorum ne olacak bbu halim :P
Mesaj tarihi:
Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır.

Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir.

Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun.

Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo
Mesaj tarihi:
Olay millette pek bulunmayan ( epic ) recipe leri bulmaktan geçiyor. Vendorun sana öğrettikleriyle para kazanamazsın.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
ibish, 14 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Weaponsmithın artıları Birden fasla classın kullanabilecegi silahları yapmandır.

Armorsmithin artısı sadece Warrior we Paladinların gıyebilmesidir ama Armorsmith kendi arasında 3 ayrılmıo o yusden şanlısın.Bide ally san 2 class senden Plate zırhlar isteyebilir.

Ben bl de oynuom Horde tarafında Athan (armorsmith) Lionheart Helmi malzemeleri + 150g gibi bi fiyata yapıo yane armorsmithken bile para kazanabiliosun.

Seçim sana kalmış ama her 2smithte gerçekten kasması çok zor özellikle plansleri bulmak baya bi kastırıo

mailda yapıyoalr[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...