Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Arkadaşlar domain, host ve gerekirse dizayn benden olacak. İçerikle uğraşacak (gerçekten vakit ayırıp sürekli yeni şeyler ekleyecek) arkadaşlar arıyorum. İleride reklam alıp gelir de sağlayabiliriz.[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 öss'm olmasaydı yardım ederdim bilgi konusunda ama böhüüüüüü... :'([signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yardımcı olmaya çalışırım. Webde arar tarar güzel bulduğum şeyleri eklemeye gayret ederim ama mizah konusunda kendim yaratıcı değilimdir.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bende sıkılıyodum valla iyi olur dagger. İrtibat için [spo1=Msn][email protected][/spo][signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 [email protected] kendisi ile bir konu, onunda kafasında var bu tarz birşey..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. [Bu mesaj Zagg tarafından 15 Temmuz 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 iyi bakalım ne çıkıcak ortaya :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tasarım kabataslak olarak hazır... www.geyk.net[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 html olacaksa daha güzel şeyler yapabiliriz/yapabilirim ;) edit// yalnız sorun şu ki, yazın evde olmadığım için yapamam. yaz sonunda dizayn değişikliğine gideriz o zaman :) şimdilik önemli olan içerik zaten. [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 15 Temmuz 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Arkadaki sarı yüzünden çok fazla parlak olmus. Sırf bakabilmek için monitorun parlaklıgını kıstım.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 15 Temmuz 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 toggie zaten PHP de HTML dir yani yap sen bişeyler iyi olur yani yapalım :)[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bgcolor olarak #ff6633 bunu yap arada kalan boşluk içinse sade bir menu güzel olacaktır.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Dagger, 15 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki: toggie zaten PHP de HTML dir yani yap sen bişeyler iyi olur yani yapalım :) işte sorun php yapamamdan kaynaklanıyo. senin yaptığın gibi olacaksa yaparım. ama oraya buraya tıklayarak yeni yazılar falan eklemek gibi hedeleri yapamıyoruz html'de. yazılar geldikçe elimize sen veya ben upload edecez oki?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yani bahsettiğim sen HTML yaparsın ben onu PHP yaparım :) (PHPden anlarım)[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 anlaştık o zaman (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar