Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sphere 55i de buglar biter mi Sizce ?ya ne biliyim sphere 55r4.0.2 de makina acayip kasıyor.O yüzden serverı Sphere 55i ile acmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz acaba cok fazla sorunla kar$ıla$ır mıyım ?[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 wllaha ben okadar sorunla karsılasmadım ama dedın gıbı senın bır once kullandıgın daha ıı sımdı ben onla kuruyorum serverları cok ta sorun cıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ama i$te sphere 55r4.0.2 de Creating Character Dior sonrada bilgisayar donup kalıyor..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tablesde oubscenemi ne olacak.oranın altına bir iki bişey yaz [hline] ~VioX~ Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 15 Temmuz 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: LeBaaL, 15 Temmuz 2005 17:06 tarihinde demiş ki: tablesde oubscenemi ne olacak.oranın altına bir iki bişey yaz [hline] ~VioX~ Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 15 Temmuz 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Ne dedigini anlamadım ama nese Sen bana düzgün bir şekilde ozelden anlatırsın artık deıl mı ?[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sphere.ini yi ac [obscane] die bişi var onun altına asdasda gibi bişi yaz kaydet dedi.[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Oo Eywallah Karde$ valla saolasın Tekrar takılıp kalmaz deıl mı creating charachter dior sonra da acılmıyor char bunu yazdıktan sonra bişey olmaz inşallah Tekrardan saolasın...[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar