Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık mazgala düşüp yaralandım

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Salı günü arkadaşın annesi evlerine davet etti, yavrum yurtta sürünüyorsunuz gelin sıcak yemek yiyin, dolmalar sarmalar yapayım size diye. Yemeğin aklımı çelmesiyle bir senede 5. kere Ankara sokaklarına inmeye tenezzül ettim. Bu sefer istikamet balgat..
Yemeği yedik, saat geç oldu falan derken bir baktık teyzemiz, olmaz hayata bırakmam bu gece bizdesin modunu açıverd, kıramadık geceyi orada geçirdik (canıma minnet). Ertesi gün yüzü bile yıkamadan fırladım yataktan, okula gideceğim.
Ankara'nın güneşi coşmuş, gözlerimi açamadan yürüyorum derken bir baktım belimden aşağısı yok oldu. Allah, dedim tamam kıyamet koptu yerin dibine giriyoruz, malum uyku sersemliği. Sonra farkettim ki, mal Balgat Belediyesi'nin mazgallarından birine belime kadar girmişim, hıyarlar mazgala kapağı takmamış ben de serbest düşmüşüm. Çukurda duran bir de metal ayağıma girdi hafiften(saplanmadı da ayağıma demirle vurulmuş etkisi yaptı), baktım üstüne basamıyorum seke seke servise bindim, sağlık merkezine gittim okulun.
Ortopedisten muayene almak içini dahiliyeciye gözükmen lazım (hıyar okulum işte), dahiliyeciye gösterdim ayağımı sakatladım diye, adam baktı sen sadece düşmüş sıyırmışsın bacağını, pansuman yapsınlar git dedi. E bak şişmiş morarmış yürürken canım yanıyo diyorum, adam o kemiğin kırılma ihtimali yok diyor ki kemik dizle bilek arasında ki kemik. Benim de sinirim attı senin de kafanın kırılma ihtimali yok, çünkü odun kafalısın dedim, çektim gittim.

Şimdi 2 gün geçti aradan ama canım bayağı yanıyor, yürürken zorluk çekiyorum, hastanaye gitsem mi yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi. Gideceksem hangisine gideyim Ankaradan hastane söyler misiniz. Bir de o ayağımla çarpışan demir büyük ihtimalle paslıydı, tetanos aşısına gerek var mıdır, bunları soracaktım.

Not: Balgat Belediyesini saygıyla anıyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

ayagini siyirdi mi?
kan cikti mi?
o zaman tenanoz gerekli... ama acele etmelisin tetanoz icin...
Ayaginin ustune hafifte olsa basabiliyorsan ve aci fazla degilse benim kanimca hastane gerekli degil... Evde uzan dinlen bir iki gun morluk da iner...
Ama cok aciyor diyorsan git tabi hastaneye...
Ben ne bileyim, gormeden konusuyorum[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara ;
Başkent
Bayındır
Gazi
Hacettepe
Fatih
Güven
Çağ
Trafik
vs vs vs

hastaneeleri say say bitmez :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mazgalı bir an mangal okudum:lol:
ama tetanoz aşısı lazım, hiçşakası yok
kırılsaydı acıdan kendine gelemezdin o yüzden bir şey olmaması lazım.
öyle yani[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...