Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Salı günü arkadaşın annesi evlerine davet etti, yavrum yurtta sürünüyorsunuz gelin sıcak yemek yiyin, dolmalar sarmalar yapayım size diye. Yemeğin aklımı çelmesiyle bir senede 5. kere Ankara sokaklarına inmeye tenezzül ettim. Bu sefer istikamet balgat.. Yemeği yedik, saat geç oldu falan derken bir baktık teyzemiz, olmaz hayata bırakmam bu gece bizdesin modunu açıverd, kıramadık geceyi orada geçirdik (canıma minnet). Ertesi gün yüzü bile yıkamadan fırladım yataktan, okula gideceğim. Ankara'nın güneşi coşmuş, gözlerimi açamadan yürüyorum derken bir baktım belimden aşağısı yok oldu. Allah, dedim tamam kıyamet koptu yerin dibine giriyoruz, malum uyku sersemliği. Sonra farkettim ki, mal Balgat Belediyesi'nin mazgallarından birine belime kadar girmişim, hıyarlar mazgala kapağı takmamış ben de serbest düşmüşüm. Çukurda duran bir de metal ayağıma girdi hafiften(saplanmadı da ayağıma demirle vurulmuş etkisi yaptı), baktım üstüne basamıyorum seke seke servise bindim, sağlık merkezine gittim okulun. Ortopedisten muayene almak içini dahiliyeciye gözükmen lazım (hıyar okulum işte), dahiliyeciye gösterdim ayağımı sakatladım diye, adam baktı sen sadece düşmüş sıyırmışsın bacağını, pansuman yapsınlar git dedi. E bak şişmiş morarmış yürürken canım yanıyo diyorum, adam o kemiğin kırılma ihtimali yok diyor ki kemik dizle bilek arasında ki kemik. Benim de sinirim attı senin de kafanın kırılma ihtimali yok, çünkü odun kafalısın dedim, çektim gittim. Şimdi 2 gün geçti aradan ama canım bayağı yanıyor, yürürken zorluk çekiyorum, hastanaye gitsem mi yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi. Gideceksem hangisine gideyim Ankaradan hastane söyler misiniz. Bir de o ayağımla çarpışan demir büyük ihtimalle paslıydı, tetanos aşısına gerek var mıdır, bunları soracaktım. Not: Balgat Belediyesini saygıyla anıyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ayagini siyirdi mi? kan cikti mi? o zaman tenanoz gerekli... ama acele etmelisin tetanoz icin... Ayaginin ustune hafifte olsa basabiliyorsan ve aci fazla degilse benim kanimca hastane gerekli degil... Evde uzan dinlen bir iki gun morluk da iner... Ama cok aciyor diyorsan git tabi hastaneye... Ben ne bileyim, gormeden konusuyorum[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kan da çıktı ayağımı da sıyırdı, kırık olduğunu sanmıyorum ama tetanoz ciddi bir durum, bugün bir polikliniğe uğrayayım ben[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Geçmiş olsun. Eh bir uğrasan iyi olacak hakikaten de sizin sağlık merkezinizdeki lakayıt davranışlı adama da yuh diyorum.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Aman sağlık bu şakaya gelmez. Hadi geçmiş olsun.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gidip bi göster ne olur ne olmaz. tahta mahta gudik bir şeyle kapıyolar delikleri ama açığı sana gelmiş herhalde , geçmiş olsun. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eğer anlaşmalı bi kurumla alakan varsa keçioren hastanesi çok güzel hemşirelerde çok güzel :P hemde ilgileniyorlar doktorlar güzel her şey güzel[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun yavrum. Balgat Belediye Başkanı[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ankara ; Başkent Bayındır Gazi Hacettepe Fatih Güven Çağ Trafik vs vs vs hastaneeleri say say bitmez :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kırk olduğununda şüpheleniyosan röntgen çektir geçmiş olsun bu arada[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun :/[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mazgalı bir an mangal okudum:lol: ama tetanoz aşısı lazım, hiçşakası yok kırılsaydı acıdan kendine gelemezdin o yüzden bir şey olmaması lazım. öyle yani[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar