Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Sana inanmasi ve basarili olamama düşüncesi

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Benim 1. siniftan bugüne kadar evde çalistigim zaman toplam max 3 saattir. Çok ciddiyim isteyen gelsin aileme sorsun =). Ama artik bundan utanmaya basladim mesela bu yil okulda herkes bütün tenefüslerde test çözüyodu millet ben egleniyodum dalga geçiyodum falan ama artik sona geldik. Bi sekilde calisma aliskanligi kazanmam lazim. ama iste herkese cok kolay gelen sey(calismak) bana $u an a$iri zor geliyo ne yazik ki. Bilen varsa nasil konsantre olunur falan anlatsin lütfen.
Ortam nasil olmalidir vs. vs. ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar zeki olunursa olunsun Çalışmadan hiç bir şey başarılmıo.Zeka sadece başarıyı daha erken kılıo mesela senin 1 ay çalışıp başardığını o 3 haftada yapıo sadece daha çabuk olmasını sağlıo bu arada kimse kimseden zeki değildir ama zekayı kullanma oranları farklılaşır sen ne kadar zekanın kullanmaya muhtaçsan o kadar çok kullanırsın.Zeki olmak benim bi avantajım ama çalışmadan hiçbirşeyim.Zeki olduğuna inanıp ben çalışmasamda olur diyenlere cvp olsun çalışmadan hiçbirşeyiz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle aynen calismadan bir hiçiz.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

aslında birşey fark ettim soru çözmeye başladığımdan beri sanki bilgisayardan daha çok zevkli gelmeye başladı daha eğlenceli daha güzel daha çabuk vakit geçio ya tavsiye ederim bi kere başaldımı gerisi gelio[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajı okudum ve cevap veriyorum:
seninle aynı durumu yasıyoruz,benzeri diyelim. beni kendi ailemin değil, teyzelerim ve kuzenlerimin baskisi cokertir. Annem oyle heryerde "ay bizim kız soyle zeki" diye anlatmaz ama teyzem tam aksine ve simdi oss sonucum gelicek.. herkes %100 kazanıcaksin diye bekliyor sevgilim de dahil
ve beni asil korkutan basaramamak değil, basaramazsam onların verecegi tepkiler.. Yapabilecegin tek sey daha cok calişmak, hele de zeka varsa bu işi kıvırırsın :)[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorunu ban de yaşadım, fakat seni neden zeki gorduklerini belirtmemişsin... mesela ben cok felsefe yaparım ayrıca bilimsel bilgilerle konuşurum bu yuzden beni zeki biri olarak gorurler fakat dedğin gibi bi durum gelince karşıma telaşlanırım... bunu şu şukilde aştım... oncelikle ilgi alanalrımı ytanımalarını sağladım mesela felsefe... yani artık nebuch cok zeki yerine cok iyi felsefe yapar tabirini oturttum. bu şekilde onları kırmadan ve guvenlerini sarsmadan zeki kişilimi devam ettirdim...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben aralarda bi yerde yazdım okusaydın nebuch anlardın.Diyorum ki Bilim adamı olacağım.Çok felsefe yaparım ve durmadan bilimsel konuşurum.Kimsenin aklının ucundan geçmeyen şeyleri sorarım her yapılan işin bilimsel açıklamasını getirtirim bilmiosam o anda kafamdan matıken uydururum ama doğru çıkar hep yani anlıcan zaten bizim okulda çevremde herkes bana Einstein diyo bütün hocalarım felan filan.Ayrıca çok garip garip hareketlerim vardır bazen kontrol edemiorum kendimi saçmalıyorum özürlü gibi oluorum bazen[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ben Duyguları yapay buluorum.Yaşadığımız şu ortamdaki çok şeyi yapay buluorum bana sanal ortam gibi gelio.Hiçbirşey gerçek gelmio.Bana gerçek gelen tek şey Bilim.Gerisi tamamen gereksiz saçma boş gelio.Ve hiç durmadan düşünen biri olduğum için düşüncelerimin %95 i Bilim adına geri kalan %5 lik kısımla sadece etraftaki herşeyi sorguluyorum.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

diablo ateist misin? (sadece merak)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 15 Temmuz 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dinden nefret ediorum.İnsanları uyutuo sorgulamaktan uzaklaştırıo gerçeğin üstünü örtüo.Kendimi bildim bileli inanmadım.Hep ateisttim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

zeka dediğin şeyi sadece sınavda kağıda dökmene gerek yok eğer gerçekten zeki bi insansan zaten bu iştende bi çıkış yolu bulursun.milletin sanin hakkında ne sölediği senden ne beklentilere girdiği önemli diil senin ne düşündüğün önemli korkma olgunlaştıkca tecrüben arttıkça korkular flan geride kalcak[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

zaten alternatiflerim çok :) mrk etme bu arada evet hiç aklıma gelmeyen bir düşünceyi aklıma getirdiğin için saol hakkatten daha da olgunlaştıkça tecrübe kazandıkça bu korkular gider korkmamın sebebi tecrübesiz olmam teşekkür ederim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...