Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Sana inanmasi ve basarili olamama düşüncesi

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar şimdi çevremdeki herkes akraba olsun olmasın ama bütün herkes tanıdığım beni çok zeki görüyor.Tamam bende kendimi çok zeki buluyorum ama yani bu kendime güvenim böle soru cevaplamak adına kağıda dökmeye geldiğinde bi korku sarıo beni ya yapamassam ya acaba yapmayıp insanların bana olan güvenlerini kırarsam diye çok korkuorum mesela yani bu öss ye kendimi çok hazır hissediyorum hatta kolay bile geçerim diyorum ama şimdi böle sınamaya gelince beni bi korku sarıo acaba neden yardım edebilirmisiniz yani ya yapamassam diye korkuorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

etrafındaki insanların güveni hem insanda özgüven oluşmasına hem de baskıya yol açar. ama aslında abartılmadığı sürece her ikisine de ihtiyaç vardır, çünkü güven eksikliği psikolojik sorunların çoğunun temelini oluşturur.

rahat ol, kasma kendini o kadar. normal bir durum bu.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya yetersiz değilim hatta yani en kazığını sorsunlar ama ne biliyim bir korku var içimde anlamadığım aslında rahat yaparım ama birşey den korkuorum offff
ayrıca böyle kız ve yakışıklılık konulardan Özgüven 0 3-4 senedir bunalımdan çıkamadım ama alıştım bunalımlı yaşamaya :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu yıl girdim ÖSSnin her saniyesinde acaba erkek arkadaşımla istanbula gidebilcek miyiz boğaziçi işletme olurmu bu soruyu yapınca kaç puan oluyo die kendimi yedim hep 280 alırken 270 aldım noolur sakin git sadece soruları düşün bunu bu yıl çöz bi şekilde sınavda kimseyi hiçbişeyi düşünmemen gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında herhalde korktuğum şu açık konuşmalıyım
şimdi ben Fizik bölümü okuyacağım Bölüm den yani öğretmenlik diil.Odtü yü düşünüyorum peki ne olacağım?Evet Master - Cart -Curt Yüksek Lisans derken eğitimimi yurtdışı-yurt içi sürdüreceğim sonra ne mi olacağım Dershane Öğretmeni :D
yok şaka ben Fizikçi olarak Araştırma Görevlisi yani bilim adamı olacağım bu benim Hayatta Arzuladığım tek şey yani beni alıp Dünyanın en Zengin adamıyla yer değiştirelim desenizde kabul etmem bu kazanç değil bilim tutkusu seviyorum aşığım ve şuda varki ben normal diil farklı düşünüyorum farklı yünler ele alıyor farklı durumlar inceliorum bütün gün değişik değişik sorulara kafamda cevaplar buluorum Ayrıca Ateistim o da ayrı bir konu ama :D ben pat o oldu pat bu çıktı çat geldi çut oldu lara inanmıorum herşeyin mantıklı açıklaması olduğunu biliorum ona inanıorum inşallah anlatabilmişimdir kendimi biraz yani geleceğin Einstein ı olmaya çalışıcam :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 11 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
ne salaklar gördüm, derslerinde pekiyisi çok.
ne zekiler gördüm, adamın pekiyisi yok.

hehe benim bi Fizik 5 bi matematik 4 geri berbat :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 11 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
If so powerfull you are, then why run?

demiş yodanın biri ;)

vay çok güsel bir söz hoşuma gitti[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bir sorun ufakkene başıma gelmişti. anadolu liseleri sınavında bayılmıştım heyecandan. (daha 8 yıllık eğitime geçilmemişti)
Bütün herkez benden büyük bir başarı bekliyorlardı. Ben ise sınavda heyecandan bayılıp 20 dakkayı boşa harcamıştım. Sonraları da hep büyük şeyler beklediler benden. Hiç birini için kendimi kasmadım.

Sonuçta bu senin hayatın kimsenin sana bu kadar büyük umutlarla bağlanmasına izin verme. Kendi isteklerini belirlemişsin (ki bence çok gereksiz şeyler ama neyse :D )
Sana şunu da belirteyim. Üniye girince kesinlikle zekana güvenme :D çünkü ünide senin kadar zeki ve piskopat hocalar mevcuttur. öğrencilerin de zeka seviyesi seninle aynı olacak (çoğunlukla)
Son olarak sende fark etmişsindir ki bütün derslerde başarılı olanlar hep çalışkanlar olmuştur. Zekan seni tembelliğe itebilir. Ne de olsa yaparım diye çalışmayabilirsin. Sakın böyle bir hataya düşme.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

hocalar ı çıldırtabilirim sorularımla ama beni sevmelerini sağlamak zorundayım gerçi beni sevmeyen insan yoktur ama uni hocalarını bilmiorum tabii ama beni sevmek zorundalar kendi iyilikleri için :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer insan başarması gereken birşeye hazır olduğunu iddia ettiği halde kendini hazır hissetmiyorsa, o zaten hazır değildir:-P.

Özgüven vs.. bunlar bir yana, hata yapma korkun varsa, bu büyük ihtimalle bilgi eksikliğinden kaynaklanır. Ben biliyorum diyenler başarılı olamazlar(kendimden biliyorum:D)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 12 Temmuz 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni durumdayiz dershane indirim yapti baya beni tanidiklari icin ustelik satrancta buyuk basarilarim var herks zeki olarak goruyo ve kendime asiri guveniyorum. lise1 ve lise2de defter tutmadim (evde hic ders calismadim.) asiri tembelim. bende calisanlara ozeniyorum artik, hic calisamiyorum olmuyor !! üstelik anadolu lisesindeyim ve okulun öss basarisi cok yüksek bi çalissam kesin kazanicamda olmuyo iste bilgisayar cart curt cekiyo beni.

son olarak alismis kudurmustan beterdir. calismayi ogretcek biri var mi ya nasil yapiyonuz (ciddi) ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 12 Temmuz 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda doğru düzgün hiç ders çalışmadım yani eve gelip harıl harıl hiç ama hiç çalışmadım okul hayatım boyunca bugüne kadar çalışma sürelerimi toplasanız 1 gün etmez alışık değilim ama kazanmak zorundayım çalışmalıyım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...