green_martian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hayde iyi geceler[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya tuh programın cogunu kacırmısım yaf :( umarım tekrarı yapılır, iyi geceler estel ailesine, özellikle neco amcaya :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 heydee bu tip kim ya neco amcanin üstüne :) sarmazki yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Silthanas, 28 June 2003 03:37 tarihinde demiş ki: 'thumbs up' -The Bild- 'An excellent, five star organization' -The Guardian- 'Sensible sound, sensible family' -Pc Gamer- 'Very High-End carismatic music' -Newsweek-[hline]Külliyen Yalan... ahuaha[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lol bız neco amcayı isteriz :) said: Silthanas, 28 June 2003 03:37 tarihinde demiş ki: 'thumbs up' -The Bild- 'An excellent, five star organization' -The Guardian- 'Sensible sound, sensible family' -Pc Gamer- 'Very High-End carismatic music' -Newsweek-[hline]Külliyen Yalan... [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 alkollu forum kullanmayi yasakliyorum kendime[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben bilhassa teşvik edilmesinden yanayım. gece gece altıma işiyodum gülmekten be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bu forum yukariya kilitlensin bence.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 radyonun yeniden açılması vesilesiyle eski threadlere bakarken buldum, sabah sabah neşemi yerine getirdi thread. slycan'ın tespiti ise sesli güldürdü beni, ahahaha. Sly-One said: ahahah işte başımızdakiler bunlar arkadaşlar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar şahane radyomuzun geri dönüşünü kutluyorum. nice böyle yavşak günlere diyorum. ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 radyo hep buradaydı ki anacım,sen yeni başvurdun diye sıfırdan açılmış rpsi yaptırtma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ahahah...hatırlıyorum o akşamı.. son derece eğlenceliydi.. :) babam amerikaya taşındı gerçi. :) Ama belki bir gece ansızın o buğulu sesini radyoda duyabilirsiniz... Topici göstereyim de o da sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar