Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek FM (27/06/2003) [arama: wj neco]

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

ehe kendi mp3 folderımdaki beyin parçalayıcı şeyler üstüne iyi geldi valla sakin sakin :)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

hade ben yatıyorum artıkın, en son winampı shuffle'dan çıkarıp şunları çaldıydım, merak edenlere şey edelim de gidelim...
The Sisters Of Mercy - Driven Like The Snow
Joy Division - Transmission
Joy Division - Shadowplay
Pixies - Where Is My Mind?
Misfits - Theme for a jackal
Hives - Main Offender
Pulp - She's A Lady
The Cars - Drive
Ema'nin Avatari - Sally's Song
Lacuna Coil - To Myself I Turned
Cure - Lullaby
Dead Kennedys - I Am The Owl
Interpol - Hands Away

yigeceler :)
Sosyal ağlarda paylaş

DeLi_CeVaT, 27 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki:
bi kişi de farketmemiş mi, paticik fm değil pepelek fm değil diye düzeltmemiş mi (kafiye oldu)

edit: emaleth'in playlisti pek hoşuma gitti dead kennedys fln ama server is down diyo..
edit2 : editliim dedim alıntı fln yapmışım eheh uykusuzluk fena şey..
edit3 : iyice batırdım :-P

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 27 June 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 27 June 2003 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ben caliom
tracklist verim uzulsun calanlar
mos def feat massive attack - i against i[hline]Justin (09:56 PM) :
olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin
Behran (02:34 PM) :
bu arada baal nası okunuyo
Sam (25:85 AM) :
baal de beal de fark etmez nası okursan oku

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün saat 19-20 arasinda Babam Wj Neco sizlerle birlikte olup eskilerden sarkilar calacak :) Ailenizin büyüklerine duyurulur.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

Yarim saat sonra yayina giriyoruz.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...