EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ........[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben hala yayındayım valla. ööle takılıyorum. 2 de dinleyicim görünüyo lol, deli midirler nedirler :P kimlerse kaleye mum diksinler! *!avucunu açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 lol dur ben dinliim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bööle iced earth falan çalsana[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ehe kendi mp3 folderımdaki beyin parçalayıcı şeyler üstüne iyi geldi valla sakin sakin :)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hade ben yatıyorum artıkın, en son winampı shuffle'dan çıkarıp şunları çaldıydım, merak edenlere şey edelim de gidelim... The Sisters Of Mercy - Driven Like The Snow Joy Division - Transmission Joy Division - Shadowplay Pixies - Where Is My Mind? Misfits - Theme for a jackal Hives - Main Offender Pulp - She's A Lady The Cars - Drive Ema'nin Avatari - Sally's Song Lacuna Coil - To Myself I Turned Cure - Lullaby Dead Kennedys - I Am The Owl Interpol - Hands Away yigeceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bi kişi de farketmemiş mi, paticik fm değil pepelek fm değil diye düzeltmemiş mi (kafiye oldu)[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 önemli olan amaç :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 DeLi_CeVaT, 27 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki: bi kişi de farketmemiş mi, paticik fm değil pepelek fm değil diye düzeltmemiş mi (kafiye oldu) edit: emaleth'in playlisti pek hoşuma gitti dead kennedys fln ama server is down diyo.. edit2 : editliim dedim alıntı fln yapmışım eheh uykusuzluk fena şey.. edit3 : iyice batırdım :-P icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 27 June 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 27 June 2003 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Su anda Anathema - A Fine Day to Exit albumu caliyom radyoda, valla yatakta dinniyodum, nedne share etmiyim dedim[hline]28:6:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lol be cevat kardeş, mesaj olayını dağıtman bi yana, uykusuzluktan bayılıyodun hehalde ki oraya çaldım" yazdığımı fark etmemişsin. -di'li geçmiş zaman kipi... volficim, du ben de ofistealbümü dinliim, sen de bi kişi yayınını dinliyo varsay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 su an calan varmi radyoda?[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iyi ben caliom tracklist verim uzulsun calanlar mos def feat massive attack - i against i[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 nelly - ei[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 coldplay - clocks (marvo v remix)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iio - at the end (scumfrog remix) hemen ardından ferry corsten punk[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bugün saat 19-20 arasinda Babam Wj Neco sizlerle birlikte olup eskilerden sarkilar calacak :) Ailenizin büyüklerine duyurulur.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 aman diyim [Bu mesaj kermit_frog tarafından 27 June 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 girdim çaliorum prodigy - dizel pavır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 garip bişiy çaliorum ehe adını bende bilmiom güzelmiş[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Rooy su an ben caliyom Pepelek Radyo da Black Rose Immortal caliyor[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ben girdim simdi yayina. istediginiz bi seyler varsa, yavastan, calalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yarim saat sonra yayina giriyoruz.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya bende vj olamk istiyom harbiden bütün alet edavat var yani boş bi zaman varsa şöyle bana da ayarlayın bende vj oljaaaammm[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 BU aksam olmaz, Estel babasiyla cikicak, beni saat 3 e kadar ayakta tutucaklar sohbetleriyle[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar