gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: madafaka, 24 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Hazır topici açılmışken soriym bende bu adamın lakabı niye rip?Ölünün kısaltılmışı diilmiydi rip? Senin dedigin rip "rest in peace" bunun rip i baska birsey olmasi lazim Birde maske takmasinda paranoya olmasi normal cunku elmacik kemigi kiriginin cok tehlikeli oldugunu duymustum bir bilgim yok ama
jacobsentr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eksiiiiiiik.... elmacık kemii kırıldığından sonra eer bi daaa kırlırsa suratı felç olucakmıs o yuzden takıo
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne gereksiz bi iş ya.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oha nası ya olmaz öyle şey?mesela ahmet dursun yüz felci olmuş ama 1 yıla geçicekmiş..yani kalıcı bişi olması zor gibi gldi kemik kırılması ile?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Onu bende merak ediyordum galiba elmacık kemigi kırılmı$ o yüzden ..[signature][hline]Cay,coffea patunyım - Biva,vodka palyıjım
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben biliyorum.İlk başta elmacık kemiği kırılmıştı ondan sonra geçti millet sordu buna neden halen takıyorsun diye o da rahat geliyor böyle kendimi daha rahat hissediyorum demişti..[signature][hline]Lethe..
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kırılma olayında sonra hala takmasının sebebi onda bir fobi yaratması oldu.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı
Blood_Smell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 adamin kemigi iyilesmesine ragmen neden taktigini cozebilmis degilim.Ama bence o meske onunla butunlesmis durumda ve de yakisiyoda digebilirim.Zaten cikardiginda da cok tuhaf gelmisti.
Öne çıkan mesajlar