gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: madafaka, 24 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Hazır topici açılmışken soriym bende bu adamın lakabı niye rip?Ölünün kısaltılmışı diilmiydi rip? Senin dedigin rip "rest in peace" bunun rip i baska birsey olmasi lazim Birde maske takmasinda paranoya olmasi normal cunku elmacik kemigi kiriginin cok tehlikeli oldugunu duymustum bir bilgim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacobsentr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eksiiiiiiik.... elmacık kemii kırıldığından sonra eer bi daaa kırlırsa suratı felç olucakmıs o yuzden takıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ne gereksiz bi iş ya.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 oha nası ya olmaz öyle şey?mesela ahmet dursun yüz felci olmuş ama 1 yıla geçicekmiş..yani kalıcı bişi olması zor gibi gldi kemik kırılması ile?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Onu bende merak ediyordum galiba elmacık kemigi kırılmı$ o yüzden ..[signature][hline]Cay,coffea patunyım - Biva,vodka palyıjım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben biliyorum.İlk başta elmacık kemiği kırılmıştı ondan sonra geçti millet sordu buna neden halen takıyorsun diye o da rahat geliyor böyle kendimi daha rahat hissediyorum demişti..[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kırılma olayında sonra hala takmasının sebebi onda bir fobi yaratması oldu.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood_Smell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 adamin kemigi iyilesmesine ragmen neden taktigini cozebilmis degilim.Ama bence o meske onunla butunlesmis durumda ve de yakisiyoda digebilirim.Zaten cikardiginda da cok tuhaf gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar