vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: trapt, 10 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 10 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki: madalya dediğin nedir ki... :B Elinin kiri :) entschuldigung bescheinigung yazamayan anneler utansın :P walla bizimki melekti melek..ne dersem okey dio hala öle .. yapmak istemediğim bişeyi yapmam kaçarım okuldan.. imza falan taklit et ..olmuyo mu öle :) annem utansin evet, benim gibi bi kiz cocuu dünyaya getirdii icin =P. Ayrica yazdi annem o dedigin seyden de ... Ama hepte olmaz ki canim. Hem ben onu yazdirmaya bile üseniyordum anneme , umursamadigim oluyordu. Böyle zamanlar olmadi degil yani. Tamam annem'de gübresini cikarmadigim zamanlar hep ''okkkea '' dedi ama . . . bi yere kadar. hakli kadincaiiiz. Sonucta korkuyo ,endiseleniyo iste. aman kisacasi ben isin geyigindeyim '' rahat ve özgür takilan ucari kisiyim....'' o da herseyi abartan anne =) @slayer : ya denedim iste herseyi... ama su aralar dedigim sey '' ya sen karisma , ben naapcaimi biliyorum '' gibilerinden seyler. Yanlis yapiosam sonucta,anlarim zamani gelince hatami =) sanirim ne derse desin ben yinede bildigimi yapicam. Anne sözü dinlemeyen tipik bi genc iste.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Temmuz 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 biraz önce de telefonu yüzüme kapattı, güya kendi kapanmış.. ben de inanmıyorum artık... demekki neymiş, cidden yalan sölemicekmişiz... sen bu kafayla gidersen kimse inanmaz sana..hadi sen şehri gözetle : ))[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hasta olma en iyisi :) veya anneni yavaş yavaş kendine inandırmaya çalış ufak ufak işlerden başla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Benim bu hikayeden çıkardığım ders "at sidiğiyle tad bozulmaz"[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 iyiy yapıyo annen bravo yani her eve lazım böyle bi anne hatta seni dışarıya gezmeye bile bırakmıycak oturcan evde işin ne ders çalış evi temizle yemek yap blaşılları yıka ütü yap çamaşır yıka yıkanmışları as kurut kardeşlerinle ilgilen masalaarın dolapların trafların tozunu al odaları düzenle[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: vaniLLe, 10 Temmuz 2005 00:19 tarihinde demiş ki: halka mal olmus bi insanim ayrica... +11111111111[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sie.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tuna nehri öyle at işedi diye pis değil.. bknz: www.karalahana.com/makaleler/bahcekapili.htm Karadenizdeki tüm içme sularına dikkat etmek gerek..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cidden atlar işiyor diye hasta olmak saçma geldi biraz , gerçi o sidiğin içinde neler var bilmiyorum da hasta etmez diye düşünüyorum :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lol sadece atlar isiyor diye degildir tabiiki.. etraftaki fabrikalar ,pis sularini oraya akitiyorlarsa dogaldir.. sonucta 5 kisi falandik ve 4ümüz o sudan icmistik. sonuc : hepimiz midemizi bozduk . hm o at isemeside aklima surdan geldi. annem '' delimisin o sudan icilirmi atlar bile isiyo.!'' demisti. hatta doktora bile gitmistik, zehirlenme korkusuyla hehe[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 at işerde sıçarda yani dikkat etmek lazım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahaha -anne yarın ilk gün, ders olmıcak -hadi ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 annem hakli nil...ota boka evde kaldin öölesine, simdi kimse sana inanmiyo artik...sen okumican zaten..seni diki$ naki$ kursuna verip, görücüye cikarticaz...[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 öf apla. sende ne kadar actiim topic varsa uplamissin. evet ben üniversitede dikis nakis fürololoooolojisiine gircem.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar