jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 of dun bu topic nasıl bılıcaltıma gırdyse sabah 6 7gıbı kasınarak sankı kene varmıs gıbı uyandım 2 bacagımıda kontrol ettım eheh bı an cok kotu oldum ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: dasaaa, 12 Temmuz 2005 10:52 tarihinde demiş ki: said: Valeron, 12 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki: ya allah aşkına bi böcek nasi öldürüo ya . Okumya inanıp bir sayfa önce yazdığımı ve diğerlerinin yazdıklarını okuyorsunuz bir zahmet. (Yok hayvan beklerken ölmüyor) Ha tırnakla sıkma olayını da yazdık.. Sıkın sıkın tırnakla sıkın... Ooohh içindeki bütün bok püsür ve kenenin yüzlerce yumurtası geçsin üstünüze... Bi de o elleri ğzerinize sürüp ne biliim kokoreç falan yiyin siz.. Afiyet bal şeker olsun efendim. Yarasın... Sağlığınıza vallahi sıkmak mıkmak değil bi kısmını okudum hepsini okuma gereği duymadım.Dün Arena'da izledim ona göre yeni topic acmak yerine burdan devam ettim.Hayvan seni ısırınca ölüomuşsun işte tedavisini bulamıolarmış.[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kenenin kanını öle bi emerim ki feleği şaşar..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kenelerin ortalama boyutları nedir ? merak ettim...[signature][hline]peace!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 en küçükleri milimetrenin onda biri kadar bişi.. Ama bahsedilen keneler bunlar değil...Bunlara akar diyoruz. Bunu okurken oturduğun bilgisayar koltuğu kumaşsa veya yakınında kumaş varsa içerisinde 1000lerce akar ve akar artığı var demektir!Akarlar isan üzerine yapışıp kan emmezler.Çoooook fazla sayıda akar bile sadece alerji astım vs yapar. En büyük keneler yaklaşık 2,5-3,5cm büyüklüğündedir (bunlardan da türkiye de yok) Bizim bahsettiklerimiz genelde 1.5 cm nin altındaki canlılar.. Önceki sayfalarda resimleri var.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 30milim fln ufacık bişey lan...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: dasaaa, 12 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki: en küçükleri milimetrenin onda biri kadar bişi.. Ama bahsedilen keneler bunlar değil...Bunlara akar diyoruz. Bunu okurken oturduğun bilgisayar koltuğu kumaşsa veya yakınında kumaş varsa içerisinde 1000lerce akar ve akar artığı var demektir!Akarlar isan üzerine yapışıp kan emmezler.Çoooook fazla sayıda akar bile sadece alerji astım vs yapar. En büyük keneler yaklaşık 2,5-3,5cm büyüklüğündedir (bunlardan da türkiye de yok) Bizim bahsettiklerimiz genelde 1.5 cm nin altındaki canlılar.. Önceki sayfalarda resimleri var. varya sandalye dedin ya atlıyodum aşşa :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Erutan, 12 Temmuz 2005 11:15 tarihinde demiş ki: 30milim fln ufacık bişey lan... ama adamı öldürüyo valla.. ufacık bişi bizi öldürüo nası hayvandır bu ya[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şimdi burdan virüsler canlı mıdır ? hayvan mıdır bitki midir mevzusuna gelebiliriz :9[signature][hline]peace!
uninvited Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bende bu haberi duyunca hemen siz geldiniz aklima (nil ve ikiz kuleler) hep dag, bayir, orman aktivitelerinde oldugunuz icin böle bir tehlikeyle karsi karsiya oldugunuzdan korktum..ama sonra düsündüm...ulan biz ailecek neler atlattik..bitlendik (nil, ilkokul 1 mi 2 mi, hemen berbere kostuk, orhan gencebay modeli kestirdik nilin sacini), uyuz olduk....kene de neymis :))))
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aheuahahaha apla naaptin be... orhan gencebay modelini , senin zorunla kestirmemismiydik... zaten oyuncak ariyodun kendine durmadan kesip biciyodun beni. azmi bit ayikladik kafandan. bazen karafatma bile cikiodu saclarinin arasindan. Sonra sinir olup yilmaz morgül modeli yaptiydin. lol . kardesini rezil etmeye calis sen anca. ama nafile, islemez bana bunnar. neyse, keneler cok zararlidir evet.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide..
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aile rezaleti. OMG[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
uninvited Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aa a$kolsun, ne rezilligmizi gördün.... allahin nili seni rezil etmek istesem, ederdim...ilkokul anilarin...ama ben vijdanli bir ablayim..[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bana bişi olmaz gelen kene beni soktumu direk ölür kandaki hidrojen sülfat oranından. sinekte konmaz zati bana bu yüzden :horace:[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bi kere TÜRK'E BİŞİ OLMAZ!!! :D[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çıkartmak için üstüne benzin mazot falan dökseniz olur. ama dişlerini almayı unutmayın içerde kalmasın[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: vaniLLe, 10 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ehe türk'e bisi olmazmi... bizim siniftan bi türkü.... oof söylemeye dilim varmiyo ama... affedersinis ama seyinden soktu kene!! oluyomus demekki =)) evet türke bisi olmaz.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide..
Öne çıkan mesajlar