Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kene alarmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 10 Temmuz 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
ayri asilar var sanirim...
hemde bi kere olman yetmiyor...
3 kere mi ne oluyosun...

Sakın Bana iğneden korktuğunu söleme... YUH! :-O[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
n'alaka?
nerden cikardin ki?
korkmuyorum.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Mesaj tarihi:
ben korkuyorum,psikolojik
neden?"Yaramazlik yapma igne yapar bak abla-abi" lafini zamaninda bir sureligine yemistim,simdi bilinc altima yerlesmis.Igne gordugumde kendimden geciyorum resmen.

cocuk yetistirecekseniz(ot da yetistirebilirsiniz) dikkat edin.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 10 Temmuz 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
n'alaka?
nerden cikardin ki?
korkmuyorum.

Hani öyle bi anlatmışsınki

Hemde 1 kere değil

3 kere diyince bi an düşündüm tırsıomu bu iğneden die...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
hehe.
sana öyle gelmis.
walla gidip 3 kere igne olmak kasiyo biraz.
tembellik o kadar..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Mesaj tarihi:
insani kene asisi olmaya tesvik eden bisey.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
bunlar çok değişik. benim gördüklerim hep girydi patlamazlardıda. neyse gidip bi aşı olmak lazım. Hayat güezl. bi kene aşısı için tehlikeye atmaya değmez.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
kene olayı bugünlerde arena'da yayınlancak
köylerde çıkmış ortaya baya baya,millet hep yakınıyo
yakınlarda cnn turk'te
tarihi görünce yazarım yine[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
o kadar büyük bisey?
cok kücük oluyolar bunlar hissetmiyosun bile.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
hayvanlarda ki büyük oluyo genelde ama...
sordugumda kücük siyah bisi oldugunu söylemislerdi
ordan hatirliyorum.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
walla ben de ne küçük ne büyük
orta halli bişi diye biliyodum ama=)[signature][hline]Angelus/Rangermania

Mesaj tarihi:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
bu ne olm ya hahaha[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
heh harbi ne o öle
elinle sıkıp çıkarsaydın kafasını bari=)
nasıl yokoldu kendiliğinden ki=)[signature][hline]Angelus/Rangermania

Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 10 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Öööle büyük bişi üzerimde dolaşacak benim haberim olmayacak, sonra da sokacak beni...

ula gidin çiçek aşısı olun onun yerine, şehirde yaşayıp kene tarafından ısırılma ihtimalin , teröristlerin biyolojik silah atma ihtimalinden düşük eheh

uyurken soktumu napcan :)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
banada köpekten zıplayıp soktu zaten kafasını ehehe ferrero ya kafam girsin gibi bişey oldu yani... bu arada kaybolma olayını anlamadım içime aldım sonra dışarı bıraktım galiba bi yolla bilmiyom ama 1 hafta falan siyah nokta şeklinde durdu...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
....ferrero ya kafam girsin gibi bişey oldu yani...

lol =)[signature][hline]Angelus/Rangermania

• Yeni Oluştur...