Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kene alarmi

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

n'alaka?
nerden cikardin ki?
korkmuyorum.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

ben korkuyorum,psikolojik
neden?"Yaramazlik yapma igne yapar bak abla-abi" lafini zamaninda bir sureligine yemistim,simdi bilinc altima yerlesmis.Igne gordugumde kendimden geciyorum resmen.

cocuk yetistirecekseniz(ot da yetistirebilirsiniz) dikkat edin.[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe.
sana öyle gelmis.
walla gidip 3 kere igne olmak kasiyo biraz.
tembellik o kadar..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

insani kene asisi olmaya tesvik eden bisey.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bunlar çok değişik. benim gördüklerim hep girydi patlamazlardıda. neyse gidip bi aşı olmak lazım. Hayat güezl. bi kene aşısı için tehlikeye atmaya değmez.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

kene olayı bugünlerde arena'da yayınlancak
köylerde çıkmış ortaya baya baya,millet hep yakınıyo
yakınlarda cnn turk'te
tarihi görünce yazarım yine[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

o kadar büyük bisey?
cok kücük oluyolar bunlar hissetmiyosun bile.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

hayvanlarda ki büyük oluyo genelde ama...
sordugumda kücük siyah bisi oldugunu söylemislerdi
ordan hatirliyorum.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
bu ne olm ya hahaha[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 10 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Öööle büyük bişi üzerimde dolaşacak benim haberim olmayacak, sonra da sokacak beni...

ula gidin çiçek aşısı olun onun yerine, şehirde yaşayıp kene tarafından ısırılma ihtimalin , teröristlerin biyolojik silah atma ihtimalinden düşük eheh

uyurken soktumu napcan :)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

banada köpekten zıplayıp soktu zaten kafasını ehehe ferrero ya kafam girsin gibi bişey oldu yani... bu arada kaybolma olayını anlamadım içime aldım sonra dışarı bıraktım galiba bi yolla bilmiyom ama 1 hafta falan siyah nokta şeklinde durdu...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...