Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ipanadamı yapmış ben sadece colgate de var sanıyordum :)[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Güldüm yani ilk mesajı görünce o çok iyi satar bi kere Misvak sünnettir ayrıca çoğu diş macunundan daha iyi temizler bayada iyi satar ayrıca dünyadailk bizim ülkede piyasaya sürüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Mille, 15 Temmuz 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Güldüm yani ilk mesajı görünce o çok iyi satar bi kere Misvak sünnettir ayrıca çoğu diş macunundan daha iyi temizler bayada iyi satar ayrıca dünyadailk bizim ülkede piyasaya sürüldü Başka ülkede alan olmaz da o yüzden ilk bizim ülkede piyasaya sürüldü başka ülkede de sürülmez zaten..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu topic amma uzamış ya[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: SbNN, 15 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: said: Mille, 15 Temmuz 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Güldüm yani ilk mesajı görünce o çok iyi satar bi kere Misvak sünnettir ayrıca çoğu diş macunundan daha iyi temizler bayada iyi satar ayrıca dünyadailk bizim ülkede piyasaya sürüldü Başka ülkede alan olmaz da o yüzden ilk bizim ülkede piyasaya sürüldü başka ülkede de sürülmez zaten.. yooo colgate yetkilileri başka ülkelerde de satılacağını söylemiş[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: TimarliSipahi, 14 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: şu 10 sayfalık konudan benim çıkardığım şey bir kısım insan için artık dinin nostalji sayıldığıdır. yazık diyorum, Allah onları ıslah etsin... evt haklısın bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de dinin varlığı doğruyu söylemek gerekirse önemsenmiyor, yok görülüyor. bunun suçlusu din düşmanları ve yobazlar. ama bunlara karşı savaşmayan bizler de sorumluyuz. onlar kadar biz de suçluyuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bu yazıdan bu çıktıysa ben derimki kafanıza göre algılıyorsunuz söylenenleri. Yok öyle bir anlamı bu yazının. Bu başlığın amacı Misvak denen hadisesenin ne mantıkla diş macunu içine koyulduğunu anlamaya çalışmak. Kaldı ki bir insanın din hakkında ne düşündüğü sadece o insanı alakadar eder oturun evinizde kendi kendinize üzülün din elden gidiyor diye aleme reklam yapmayın lütfen.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: SbNN, 12 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Böylede bok renkli bişey Adamlar imal ederken o kahverengi şeridi misvak görüntüsü versin diye yapmışlar. Yani senin "bok" un misvağa gidiyo anlatabildimmi?[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: SbNN, 14 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki: tamam alın o zaman şu macundan bakalım yararını görecek misiniz ha zararını da görmezsiniz ama bunların hepsi pazarlama stratejisidir.. Ayrıca bu misvak özlü değilde başka bi değişik ağacın özünden yapılmış olsaydı ben bu konuyu yine açardım yanına da Şaçmasapan Şeyler yazardım yine Bu diş macununun içinde gerçekten Misvak özü filan varsa ne olayım.. o zmn colgate in "bitki özlü" "karbonatlı" "ultra beyazlatıcı" ürünleri içinde 3 tane ayrı başlık ve mesaj sonuna "saçma sapan şeyler" yazmanı istiycem senden :) önyargılı değilsinya.. hatırlatıyım dedim ;)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar