Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar merhaba . benim bütün serverlarda genel olarak yaşadıgım bir sorun. ben oyunadıgım hiç bi serverda char açamıyorum new e basınca oyun hata veriyo ne yapmalııym :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bir serverın prof.txt tesini uo nun içine at olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 prof.txt oldugundan %100 eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hiç bi serverın prof.txt ini bulamadım bi link veya başka bişi yapabilirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 reklam gibi olmasında Asgar..isimli serverın prof.asg die bi dosyası vardı onu koydum uo nun işçine yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 offf HELP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya eski sürüm bazı uolarda yapıyodu bunu patch yapmayı dene olmazsa netten aos veya samurai empire indirmeyi dene veya onların cdlerini bul bi yerden eski ultima oldugu icin oluyo o hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 prof.asg yi prof.txt olarak yapıp koydun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Msn i eklersen yollarım.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar hiç birinizin dediği olmadı soonunda kendim bişiler yapmaya çalıştım: 1) program files + program ekle kaldırdan uo yu TAMAMEN sildim 2) terkrar yüklemek üzre cd yi koydum 3) Regular DEĞİL Advanced yaptım yüklerken 4) FULL install dedğm 5) yüklenir yüklenmez patch i yapıştırdım 6) sora da oldu dipNot: Eskiden patch yaptıgımda 2 sn de bitiyodu patch artık 45 dk fln sürdü oldu ÇOK MUTLUYUUM ! YİNEDE HEPİNİZE SAOLUN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yükler yüklemez hiçbi client extract lamadan full patch yap.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 öle yaptım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 patch yapmanız gerekli herhalde versionunuz 2d den eski. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Xanadu, 14 Temmuz 2005 10:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar merhaba . benim bütün serverlarda genel olarak yaşadıgım bir sorun. ben oyunadıgım hiç bi serverda char açamıyorum new e basınca oyun hata veriyo ne yapmalııym :( Patch Yapmayı dene..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar