ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Arkadaşlar.. Bana bol bol 4-5 tane mob u cekip.. aoe ile keseceğim bir mekan tavsiye edermisiniz.. east plag a bi girdim.. sanki raid var .. 10-15 tane ally.. ghoul ve iskelet farmlıo.. yani bi ghoul respawm oluyor.. üstüne 5 ally saldırıo.. varmı sessiz sakim.. geniş ? mekan[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gulhane hayvanat bahcesi :) :P[signature][hline]LVL 42 human paladin burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben seni orada gormustum yaw :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. [Bu mesaj ozii_x tarafından 15 Temmuz 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Var ama solemem :) heryerde ally heryerde ally olmuyo ole[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bende kesiyordum ozellkle ayilar iyi xp getiriyor :p sole sehir ayilari :P[signature][hline]LVL 42 human paladin burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ehehehehe[signature][hline]LVL 42 human paladin burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eyv.. sacma bi başlık geiq cvplar :D öle got.. bole y :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 azshara -> blood elfler & legashi satrys[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 5x Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 winterspring e git[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 winter evet.. nasıl düşünemedim.. *Kendini tokatlar*[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 peki soyle lvl 42 bi mage icin guzel farm yerleri nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Felwood daki demonlar çok bitişik duruyorlar. Gayet güzel AoE yaparsın orada. Spawnlarıda hızlı miss gibi :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Tremour77, 15 Temmuz 2005 15:36 tarihinde demiş ki: peki soyle lvl 42 bi mage icin guzel farm yerleri nereler? Stv de goriller hem de deli para kasarsin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar