screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Zerglerin Allah sız olduğu Kerrigan dan belli :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu [Bu mesaj screamer tarafından 12 Ocak 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Heheh bende isterdm böle bişi olmasını.Defiler olup insanları harcamak onlara parazit sallamak var.[Açıkçası Zerg Defiler ana karizma gözüküor] =)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dark Templar'lar mason bilmiyor musunuz siz?Adamların bütün sembolleri mason simgesi yaa...[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 baydı bu mason oalyı sc ye karıştırmayında ne yaparsanız yapın gidin knight online bölümünde yapın mason geyiğinizi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ya kermit can sıkıntısı espri olsun dedim(asıl amacım milleti baymak :)) Aslında insanın keşke olsa dediği bir proje ama belli mi olur yapılır mı yapılır[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hiç belli olmaz wow u çıkardılar yeni bi proje lazım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 diablo 3 var Sc 2 var. bi kez Sc 2 falanc ıkmadan WoS falan cıkmaz cunki kanu ve geçmişi WC gibi derin değil Öle oturup havadan bütür tarihi yazmak istemezler yeni bir oyunla hafif hafifi verip ardından piyasaya kitap sürerler sonrada WoSyi 30 yıl sonra optical ve neural implantlerle falan oynarız artık[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Synthetic, 02 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Heheh bende isterdm böle bişi olmasını.Defiler olup insanları harcamak onlara parazit sallamak var.[Açıkçası Zerg Defiler ana karizma gözüküor] =) paraziti queen salliyor . ayrica sc2 falanda cikmaz bence ancak blizzard bir gun batma noktasina gelirde elinde para edecek ne varsa harcamaya kalkar o zaman cikar . sc2 cok mantiksiz bir sey zaten . sc kalitesinde bir rts yapmaya karar verseler bile sc evreninde gecmez baska bir konu baska bir evren bulurlar . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 06 Şubat 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Neden mantıksız? Miss gibi yaparlar olur neden olmasınki? WC2 gibi insanların hayran olduğu yıllarını harcadığı (wc3 cıkmadna önce ben bile arada sırada wc2 multi yapardım) üstüne 3 cıktıysa sc ninde üstüne 2 cıkar neden cıkmasın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neden cikmaz aciklayayim . oyunun grafikleri disinda neyini daha iyi yapabilirsin soyle . her zaman daha iyisi vardir diyenleri ciddiye almiyorum . oyunda su eksik onu yapsinlar diyeceksin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [hayal] Ghost olmuşum ve lvl 13 olmuşum ve en uzman playerlar fln lvl 45-50. benim stealth 20-25 saniyelik. Gidiorum terran base'imizden görev alıorum para kasayım diye. Gidiyorum stealthla protoss'ların üssüne sızıyorum. Ardından tam planlarının en kritik bölümünü dinlerken tavan yıkılıyor ve içeri terran birlikleri doluyor ama bu terran birlikleri başıboş yani bi tür korsan. Onlar dağıtıyo etrafı protosslarda dayanıolar tüm güçleriyle hatta bir iki kişinin ikiye bölündüğünü görüyorum. Ardından salona firebat'ler doluyor. Benim stealth bitince de saklanıyorum oraya buraya derken bi firebat dibimde patlayıveriyor. Böle olunca stealth özelliğim kullanılamaz oluyor. Gidip merkeze tamir gerek. Veya bi enginer gerek ama ortada enginer'ı bırak firebatler ve marineler dışında kimse yok bizimkilerden. Koşuyorum bi marinenin yanına diyorum stealthım bozuldu yardım pls. Adam tiptip bakıyor. Başlıo dizdirmeye kurşunları. Ben can havliyle kaçarken bi protoss ikiye bölüyor elemanı. Hemen ben hızlı hızlı tüyüyorum. Tam çıkıyorum protoss base'inden bi bakıorum etrafı yedek protoss ordusu sarıyor. Hass diyorum kaçıcak yer yok. Direk spaceshiplerden birine koşuyorum. Korsan terranlardan biri görüyor kaçırdığımı spaceshipi takır tukur ateş ediyor. Benim de fly skilim düşük. Kasmamışım hiç nasılsa ghostum diye. Zorla çalıştırıyorum spaceshipi 30-40 denemeden sonra ve vınnn... Tabi 30-40 denemede çalıştırana kadar damage'in allahını yemiş olan spaceshipim çok uzağa gidemeden arıza yapıyor ve inmek zorunda kalıyorum. İnmek zorunda olduğum yer terran base'inden bir kaç km ötede. Diyorum koşa koşa giderim ben. Başlıorum koşmaya. Şehir gözüküo ve gittikçe yaklaşıo ama ben 5 saatttir pcnin başındayım ve sabah oluo artık. Allah diyorum bizimkiler uyancak. Hemen açıyorum iventory'i karıştırıyorum. jetpack fln varmı diye. ama nafile. medipac bile yok. tam umudu yitirdik kalıcaz burda sora bi daha girdiğimizde protoss base'inde tutuklu doğacaz diyorum kendi kendime ki o anda uzaktan bi vulture geldiğini görüyorum. El kol hareketleriyle ve emotelarla yerimi belli ediyorum. Vulture'un içinden benim gibi bi ghost çıkıo. Bu götürürüm tamam seni şehre diyo ve götürmeye başlıo. Sohbet edios tabi o sırada. Ben öğreniyorum ki adam lvl 36 ! Diyorum abi pls bana biras item fln ver diyorum. Gülüo abi. Ardından bırakıo beni şehre dio guild kurcam gel katıl sende fln ama kas diyo biras. Bende ne kascam diom . O da bolca stealth ve de aim control kas diyo. İkiside zor kasılıo diye üşengeçlikle bakarıs fln diyip base'e dönüom. Gidip üstümdekileri tamir ettiriyorum. Bu arada basedeki odamın camından bi de bakıorum 4-5 tane küme halinde binlerce protoss base'imize doru gelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mmorpg lerin artik hayallerinin bile mmoppg olmasi o kadar uzucu bisey ki ne kasiyim pls[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Şu Zeratul denen elemana hep özenmişimdir onun gibi bir Dark Templar olsam daha ne be.Adam kaç yaşındaydı 900 küsürmüydü neydi[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet... geçen günden devam... [hayal again] Aradan bir-iki hafta geçmiş. Adsl sorunlu olduğundan pc 'deki mmorpg ve wos oynama özlemi kalplerde yer etmiş bir durumda. Tam akşam 10:30 civarı Adsl geliyor ve WoS açılıyor ! Hemen giriyorum tabi. Acc. name ve şifremi yazıp tak diyorum bağlanıyorum server'a. Oyun açılıyor ve ben çölün ortasındayım. Sağa bak sola bak sadece kum. Allah allah , en son terran base'de kapamıştık... son anda aklıma geliyor iki protosslar base'e doru ilerliyordu. Biraz ilerliyim diyorum. KOş koş 15dk sonra etrafta ruinlere rastlıyorum. Hazır çöl ortasında kaldık poşet gibi bari kasalım biraz stealth diyorum. Takır takır ctrl+s makrosunu kurup su içmeye gidiorum. Tam gelince bi de bakıorum biri beni öldürmüş ?!? Alla allaaaa. Snirler geriliyor tabi benim. Etrafta yeniden yaşama dönebileceğim bir necrotech center veya zerg havuzu fln bakıorum hani en azından protossların ressuraction templarına gideyim diyorum ama ortada kimseler yok. 5 dk bekliyorum ve gördüğüme şaşırıyorum. Bi grup zealot kumlarda gezinip ortalığı didikliyorlar. Psi-blade'siz gördüğüm ilk zealot bunlar. ölü halimle lock camera diyip peşlerine takılıyorum... 15dk fln daha sonra zerglerin hive'larının olduğu ama tam ortalarında bi protoss temple'ının olduğu bi yer görüyorum. İşler iyice karışmış. Hive'ların etrafında bi ton human var ve millet işi lamerliğe kaçırmış para dileniyor psi-blade satıyor ve hatta zerglerin bazıları "koleksiyonluk insan kemiği" satıyor. Ben hemen resurraction plant'i bulup içine sızıyorum. Reslenip dışarı çıkıyorum . ortalık ana-baba günü. zerg,zealot ve humanların bir arada böyle yaşadığını görmek gözlerimi yaşartıyor. Stealth moda geçip action yapayım diyorum ve silahımı ateşlemeye çalışınca bir uyarı alıyorum ! This city is in the safe area , please don't attack other people ! heyt be diyorum. wosdan da bu beklenir ztn. Hemen mutlulukla gidip human vendorlardan akşam için flare fln alıyorum. Arada da stealth kasıyorum. Akşam oluyor... Bakıyorum millette bi telaş bi kaçış . CIBBZBTT diye bi ses. Bi humanı kesmişler. Şaşırıp bi daha attack deniyorum ve laf aynen şöle ; Safe area mode is off ! Hemen saklanacak bir yer buluyorum. Gölgelerin olduğu yerlerde stealthım daha etkili ve uzun sürüyor. Karanlıklardan gidiyorum. Ah tam zamanında lvl atlıyorum. Heyecandan koşuyorum. Yakınlarda bi human carrier'ı var. Zıp hemen atlıyorum içine. Ortam kızışmadan sıvışıyoruz dier humanlarla. Carrier'ın sahibiyle tanışmam gerektiğini söylüyorlar . Sayım olursa başımın belaya gireceğini söylüyorlar. Ben de yukarı kata çıkıyorum carrier sahibiyle görüşmeye. Adam önce burada bulunman için birliğimize üye olman gerek diyor. Kabul ediyorum. Arma yapıştırıyor. Ve bana çeşitli itemler fln veriyor. Bi de bi tane çağrı cihazı veriyor. Bunu gps olarak kullan da seni bulalım diyor. Oke diyorum güler yüzle carrier'ın alt katına iniyorum. Derken tak yine mesaj... Your bagde is Apprentice Ghost Soldier ehehe derken. Milletin bagdelerine bakıyorum. General Firebat var bi tane o bana tip tip bakma emotu kullanıor yanıma gelip asker ! diyor. Ben irkiliyorm ehehe fln derken adam çakmaz mı fisti suratıma ! Ahh fln derken yarı cnm melee fistle gidiyor. Git yat diyor adam yarın sayım var diyor. İçimden ana-avrat küfür ediyorum ve gidip odamı buluyorum . Yatınca saat ayarlama dialogu çıkıyor. Geminin iniş saatinden 10dk önceye ayarlıyıp okleyliyorum ve wos 'u kapıyorum. saatime bakıorum. Yarın saat 1'de girmem gerek diyip pc'yi de kapatıyorum...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Baba sen işe devam et bakalım baya güzel gidiyor.Hatta kitap falan yaz ''Bir Ghost'un Anıları'' diye hoş olur :)[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence ghost un anilari degil ghost oynadigini hayal eden oyuncunun anilari ama caktirmayalm :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyuncularin yazdigi bu tip hikayelere ilgisi olan varsa . burdan da yakabilirler [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Türklerin hepsi Hydralisk olmalı.. neden mi? çünkü dünyada değil evrende hiç bir kültürün edebiystında "tükürürüm benim olur" diye bir laf yoook![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet devam ediyorum. [hayal yazmama gerek yok artık dimi ? :P] Aradan 1 ay geçmiş. Carrier ve guild arkadaşlarım ile neredeyse tüm wos'u gezmişisiz. Carrierdaki rütbem artık vice captain. Benim gibi 4 vcaptain daha var. Captain abi yakında işe girdiği için wos'u bırakacağını söylüyor ve carrier'ını bizden birine emanet edeceğini söylüyor. Ben hemen kendimi kanıtlamak için lvl 34'lük stealthımla en yakın gezegenden birindeki zerglerin hive'larına saldırma planı kuruyorum. Ama tabi diğer vcaptainlerde az kurnaz değil. Biri olayı anlayıp ben melee halde dolaşırken bana heavy gunla dalıyor. Hemen stealtha geçiyorum. Ghost olurken severek aldığım recon sniper'ımı kafasına dayıyıp vuruyorum. Artı reslenir diye de rütbe banı çekiyorum artize. İlk bana saldırdığı içn rütbe banı çekebilme hakkımın farkına varıyor olacak ki reslenmiyor. En az 15 dk ressuraction plantde bekliyorum. Captain abi sağolsun carrier'a ressuraction plant diktirmişte işimizi görüyor... En yakın gezegen olan xeart'a iniyorum. Captain abiye zerg base'ini basacağımı söylüyorum şans diliyor ve emrimde gelecek 30 kişilik bi squad veriyor. Ulan diyorum vice captain olmuşuz adam 30 kişi veriyor , insan bi 50-60 kişi verir dimi diyorum. Overlordlar zaten görünüşüyle korkutuyorlar. Benim de tanıdık arkadaşım var zerg. Ona diyorum Nerdesin fln azını arıyım diye Xearthdayım dio. Tmm diom sizinkileri arka hivelere doru yönelt biz basıcaz orayı sen de kaç. Kesecez overlordları gafil avlayıp diyorum... Flarelar yakılıyor ve karanlık hivelere dalıyoruz. burada kesmek zorunda kaldım acil işim çıktı sonra yazacağım...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: BabacumMostors, 08 Şubat 2005 12:36 tarihinde demiş ki: "tükürürüm benim olur" etkili bir taktik ama itiraf et ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Pardon bölmek zorunda kaldım işim çıktı. Sori kaldığım yerden devam ediyorum... En son flare'ları yakmıştık di mi ?? Yanan flare'lar hive'lerdeki karanlığı bir bıçak gibi bölüyor. Herkes speaker'larının sesini sonuna kadar açmış minik bir tık sesine bile ateş edecek hale gelmiş.Bende de az-çok para biriktirip aldığım bi shout sensor var. 5km kadar bir uzaklıktaki bağırışmaları yani gelen bi zerg ordusunu fark edip tırr tırr titremeye başlıo erkana alert gelio. Onu da açmışım. Herkes gerilmiş. Bana şüpheyle bakan squadıma moral vermek için konuşuyorum. "Az kaldı millet dayanın pool biriki metre ötede geldik sanırım" diyorum ama aslında pooldan eser yok. Bildiğimiz kadarıyla ve forumlarda yayınlandığı kadarıyla Xeart gezegeninde yaşayan zerglerin ressuraction stoneları poolarının içine gömülü. Şansıma az sonra pool'a varıyoruz. Adamlarıma içeri dalmamız gerektiğinin işaretini yapıyorum. Emotlardan bir kaçını daha kullanıp 10 kişiyi gösteriyor ve yanıma alıyorum. Melee damage'i en iyi 3 kişiyi de alıp iğrenç gözüken pool 'a dalıyorum... Dakikalar ilerliyor , biz ise larvalardan ve yumurtalardan stone'A varabilmiş değiliz... Sub-Light ların ışığı belirginleşsin diye armora verilen energy biraz sub-light'a veriliyor. Kimi sıkıntıdan çıkma planları yapıyor kimi ise heryeri taramamızı öneriyor. Tam artık çıkalım bulamıcaz derken karşımıza bi stone çıkıyor. Bayağı bi büyük ve desenli. Adamlarımızdan biri gidip çift tıklıyor ve "You are not dead" yazınca tmm diyor bu o ! En iyi fist vuran meleeci 3 arkı taşa yolluyorum ve taşı bi güzel kırıyorlar. Ohh derken taşın kırılma sesiyle larvalardan bir-ikisi uyanıyor. Tam diğerlerine haber verecekken bizimkiler indiriyor fistleri... Pooldan çıkmaya yakın yüzeye yaklaşırken herkes sub-lightlarını kapamak zorunda kalıyor çünkü dışarısı beklenenden daha aydınlık. Pooldan çıkmak üzereyken 3 overlord suya dalıyor ve bizde heyecan başlıyor. Beni korku sarıyor çünkü stealthım suda kullanılamaz halde. Biraz daha mineral kasıp adam gibi suda da çalışanını alsaydım diye kendime kızıyorum... Overlordlar bizimkilerden 5'ini haklıyor ama diğerleri de overlordları dümdüz ediyor... Biz 8 kişi kalıyoruz. Hemen su yüzüne çıkıyoruz. Etrafta şenlik var. Havada firebatler uçuşuyor desem yeridir. Kimisi ölmüş ölü haliyle carrier'daki ressuraction plant'e gidiyor. Ama biz ölüp ölüp dirildiğimizden ve onlar dirilemediğinden gittiçke savaşın kazananı olmaya yaklaşıyoruz. "İleri askerler !" tarzı bir emote yapacakken ekranım bembeyaz oluyor ardından da kıpkırmızı. Küfürler ediyorum. Derken yerden kalkabiliyorum. 100 healthımdan sadece 3 healthım kalmış. Gözlerim büyüyor. Hemen stealth oluyorum. Yerdeki ize bakıyorum. Firebat patlamış olmalı diye düşünüyorum... Saatler ilerliyor ve 2,5 saat sonra etraf dümdüz oluyor. Terranların zaferi dalgalanan terran bayraklarının hivelara batırılmasıyla pekişiyor. Herkesin yüzü gülüyor. Captain bana gelip iyi işti diyor. Ağzım kulaklarıma varıyor. "İşte ", diyor "geminin code key'i burada... artık senindir..". Masamın başında bağırıyor ve sevinç çığlıkları atıyorum. E tabi böyle olunca da bizimkiler pc'yi kapattırıyor haliyle gece 3'te çığlık atıyorum diye :lol: ---THE END--- not: Şimdilik son yani bu maceranın sonu , elbetteki korkusuz ghost devhochi'nin :P başka maceraları da olacak. Beni okumaya devam edins :P[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 WOW dan daha cok satardi + hayatinda dogru duzgun starcraft oynamamis Genclerin, burada veya sagda solda gelip, genel oyun terimleriyle insanlari ezmeye calismalarina en azindan gerek kalmazdi... Cunku bir Dark, bir Medic olmanin gercek anlamini Starcraft oynamayan... bilemez... DarkTempler olurdum... Terran base'ine girer ghostlari teker teker keserdim....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 party de observer var galiba :P[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok el yordamiyla buluyor . eller onde bir seylere carparsa cart diye kesiyor . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ghostlarin en zayif anini beklemek maksat... Ilk ciktiklarinda enerjisiz olurlar ya. Oraya kamp kurucaksin ! Oldum olasi nefret etmisismdir terranda.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar