kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Valla nakaratı şöle başlıyordu sallıyor olabilirim bayağıda eski bir parça zaten :) it's all about a money all about a dım dım dı rı rım rım ps:bold kısmı salladım eheh büyük bir ihtimal doğru değildir,birde bayan söylüyordu.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aha buldum, meja - all 'bout the money. seven sisters albümünde.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 15 Temmuz 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eywallah sagolun :) çok tatlı bir parça yav.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 süper parçadır, ace of base tadı alırım ben bundan feci derecede...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 o nedir onuda çekelim arada kaynatalım :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ace of base - all that she wants çek sen bi=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu arada hemen bişi daha soriyim will smith in eski bir parçası vardı yine na na na na na ciki ciki na na na na naaaa idi hatta nakaratı bu neydi :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 miami[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 somebody money olarak da bilinir :-P[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır...
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Agirol, 15 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: miami miami değil o :) said: ZaugnaKhaldun, 15 Temmuz 2005 14:51 tarihinde demiş ki: ace of base - all that she wants çek sen bi=) evet hatırladım dinleyince teey kuşum aydın buna cover yapmıştı hatta kızın adı zeynep diye gidiyordu : ) [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 15 Temmuz 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 all det şi vant Eyiz gona beybii böyle bişeydi süper ŞARKi Mr. president - coco jambo :D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya ya ye coco jambo ya ya ye birde şu will smith'in parçayı söleyin bakim :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 live 8 te söylemişti bir tane, o olmasın,i hatırlayamadım simdi ismini, hatta grup vitamin de türkçe coverını yapmıştı=) (değildir ama kendisinden bildiğim tek parça olduğu için sallayayım dedim=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet o :) na na na na na ciki ciki diyor ya o ciki ciki kısmı "shake it" olması lazım ki orda popo sallıyorlardı : ) edit:"buldum getting jiggy with it" miş. [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 15 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 live 8 te will smithin söylediği parçalara falan baktım şu liste cıktı The Champ Is Here Gettin' Jiggy With It SWitch Fresh Prince Of Bel-Air Summertime edit: bulmuşun zaten=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 15 Temmuz 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar