bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beyler healıng scp sını bırınde buldum ama kosarak buyu atma yı fıxleyemedım bı bakarsanız cok sevınırım bandaj bastıktan sonra buyu atılmamasını ıstıyorum yanı heal olsun ama buyu atamasın sımdıden cok saolun // a.k.a taz rules ;p //Taz tafaından yandan yapılmıstır //emege saygı [function healbasla] if ( < 35) newitem i_heal_koruma new.equip else newitem i_heal_koruma new.equip new.timer 4 endif [function heal2] if ( < 35) newitem i_heal_koruma2 new.equip else newitem i_heal_koruma2 new.equip new.timer 8 endif [itemdef i_heal_koruma2] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=heal koruma 2 On=@Create attr attr_decay on=@equip timer 12 on=@timer attr attr_decay remove [itemdef i_heal_koruma] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=healing koruma On=@Create attr attr_decay on=@equip timer 4 on=@timer cont.heal2 attr attr_decay remove [ITEMDEF 0ee9] DUPEITEM=0e21 [ITEMDEF 0e22] DUPEITEM=0e20 [ITEMDEF 0e21] DEFNAME=i_bandage RESOURCES=i_cloth TYPE=T_BANDAGE WEIGHT=0.2 DUPELIST=0ee9 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Healer DESCRIPTION=clean bandages On=@DClick if !( == ) src.sysmessage Bandajlar cantanizda olmali. return 1 elseif ( < 0) src.findid.i_mem_healing.remove return 0 elseif () || () src.sysmessage Bandajlari kullanmak icin biraz beklemelisin. return 1 else return 0 endif On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( == 1) if ( == c_m_golem_tinker1) || ( == c_m_golem_tinker2) || ( == c_m_golem) src.sysmessage Golem'leri bandajla iyilestiremezsiniz. elseif !(( < ) || () || ()) src.sysmessage tedaviye ihtiyac duymuyor. return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage Hayvan uzerindeki zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage Yarayi kapayacak kadar bilgili degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif src.healbasla src.sd 1 src.anim 17 src.newitem i_mem_healing src.act.morey > src.act.morex 3 src.act.link src.act.equip src.face return 1 elseif (&statf_dead) if (( < 80.0) || ( < 80.0)) src.sysmessage Henuz oluleri canlandiracak kadar yetenekli degilsin. elseif !() src.sysmessage Canlandirma islemi icin 5 bandaja ihtiyaciniz var. else if ( > 5) src.criminal 1 src.sayua 048,0,0,0 * isimli katili canlandirir * elseif (&statf_criminal) src.criminal 1 src.sayua 048,0,0,0 * isimli sucluyu canlandirir * elseif () && () && ( != ) src.criminal 1 elseif () && () && ( != ) src.criminal 1 endif src.healbasla src.sd 2 src.face src.anim 17 src.consume 5 i_bandage src.targ.spelleffect s_resurrection 1000 src.targ.sayua 048,0,0,0 * sayesinde hayata doner * src.checkhealing 2 src.checkanatomy 2 endif return 1 elseif () && !() src.sysmessage Faction uyelerini iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order/Chaos uyelerini iyilestiremezsiniz. return 1 elseif !(( < ) || () || ()) if !( == ) src.sysmessage tedaviye ihtiyac duymuyor. else src.sysmessage Sagliginiz gayet iyi. endif return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage Zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ortalık malı olmuş zaten bizim scripts.rar (kimin yaptığını da biliyorum, 2 dakika remote verirsiniz scriptleri çalar kaçar böle tipler). bu sistemde o senin bahsettiğin olay olmaması lazım zaten magery sistemi mi farklı acaba son versionuysa editlemiştim bunu baya said: //Taz tafaından yandan yapılmıstır //emege saygı bi de bunu kim yazdı merak ettim ben falan yazmadım kardeşim bu scripti bildiğiniz bronxun healing scp'si üstüne bleed tedavi ekledim ve de o dediğiniz büyü atıp koşma falan buglarını fixledim. olay bu. gaza gelip taz rules diye comment eklemiştim hatta :) [Bu mesaj taz tarafından 15 Temmuz 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eventta on=@spellcast var.. orayı soyle yap on=@spellcast src.sysmessage @035 Bandage yaparken buyu yapamazsiniz skill fail return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ha senin dedigin olay farklı sanırım onu şöyle yapıcan playerlarda olan bi evente yazcan bunları said: on=@spellcast if ()//heal yaparken aldıgın item varsa action -1 message fizzles return 1 endif ayaküstü yazdım yannıs olabilir mantığı anladıysan yazarsın hmm arkadaş böle demiş on=@spellcast src.sysmessage @035 Bandage yaparken buyu yapamazsiniz skill fail return 1 evet bunu kullan güzelmiş ama şöle bişi var fix eventi kullanıyosan orda büyü isimleri var. o evente daha önce bakarsa ordaki spell isimleri cıkacaktır. mesela bandaj atarken in nox atmaya calıstıgında in nox yazısı cıkacak, sonra fizzle olacaktır. neyse bu kadarı yeter heralde :) [Bu mesaj taz tarafından 15 Temmuz 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 EDİT : AYnı anda msj atmaktan karışıyo ortalık [Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Temmuz 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 editlemiştim bunu baya said: //Taz tafaından yandan yapılmıstır //emege saygı bi de bunu kim yazdı merak ettim onu ben yazdım taz yazmıs dıye yazdı :P yoksa baska bı acamcım yok tur ben kendı capımda eylence ıcın cafede boyle sphere server kuruyoz eylenıyoz okadar yanı bı yerden calmadım sadece bı aradkasıma soyledım soyledım heal scpsı varmı dıye oda bana bunu attı okadar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar