Lucretia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Dolu dolu geçen 2 oyun yılı sorası oyunu tümüyle bırakmaya karar verdim. Sizler beni pek tanımadınız belki bu sayfalarda ama tanıyanlar bu kararın benim için nekadar zor olabildiğini kestirebilirler.. Item giveaway yaptım bitti maalesef, bir sürü newbie mutlu oldu milyonlarca kredilik loot sayesinde.. Heralde en çok özlieceim şey pvp de db koyduktan sora veya jedi kestikten sora milletten aldıım aalama tell ve email leri olacak :D 1700 pvp rating bi anda böle silinir işte.. Tüm kardeşlerime oyunda bol bol ilerleme ile gelecek bol bol eğlenceler dilerim!! Farewell..[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-* Eclipse PvP Belalısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şahsen ben pek üzülmedim. db'siz duel deyipte db yapıp, arkasından da bi daha duel yapmayınca küfür eden birine üzülmeye değmez. en azından terbiyesiz sayısı azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Burasi karişir gibi birazdan:)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kardeş, ignore listimde tek bi herif var ya. olay bu kadar basit. adam nerde görse küfrediyo. gel deu yapalım diyo, hayır deyincede basıyor küfürü. ya daha ne üzülecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hmm db yok deipte db atan lamerdir duelde.Theed starportta bile sanirim bunu bagiriyorlar duelde db atiyor diye.Daha pvp ile dueli ayirt edemeyen zavalli bir arkadaş sanirim.Benle duel vs pvp etmek istersen pm at hemen gelirim oyuna.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 16 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yenilirken de end duel yapiyor yok lag varmis falan filan[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol alante adam senin PVP BELALİN olmuş[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Fazla degil bir kere yaptim lol[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu bana corbantis dek Jack Burtoon u hatirlati birgün incap oldu db attim SS alamadim :( yoksa forumlara koyup milyoner olabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dedikleriniz dogrultusunda bir lamer daha eksilmis eclipseden hayirli olsun :) bu arada ben birakamicam swgyi yeni animasyonlara bayildim biraksammi birakmasammi dusunuyorum :D[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ -- Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim* Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 puhauahauuauhauh khas ben sana ne zaman duel den sora veya önce küfretmişim? senin işkembe baya bi genişmiş yaa, milletinde kafayı karıştırıon bakıorum bana karşı.. ayıp ayıp bi db yiince senin kadar aalayanını görmedim. benim de db yediim zamanlar oldunda tek laf söylenmedim yapana, kabul ettim nede olsa oyun.. sen bunu ayıramicak kadar düşük kapasitedeysen oyunu bırak sen.. yıldız parkına kum sahası yapıolarmış fazladan orda oynarsın artık.. alırsın bi oyuncak ls sallarsın saa sola.. neyse çok kişiselleştirmeden bitirim.. bi bakim dedim kim ne yazar buraya.. bi bu denyo yazmış yazacanı neyse geri kalan herkes kalsın saalıcakla..[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-* Eclipse PvP Belalısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 lan dangalak herif ben db yi yedim sadece neden şerefsizlik yapıp db attın diye sordum. ayrıca her gördüğün yerde duel delim mi diye sorup ben hayır deyince azına geldiğini sayan benmiydim. ulan yabancılar bile spam yapıyodu bu adamla duel etmeyin çok şerefsiz diye. ben daha ne diim? iyi oldu gittiğin...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu arada insanın onuruna yakışanı yapması çocukluksa ben çocuğum var mı başka diyeceğin?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: GrandFather, 17 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: dedikleriniz dogrultusunda bir lamer daha eksilmis eclipseden hayirli olsun :) bu arada ben birakamicam swgyi yeni animasyonlara bayildim biraksammi birakmasammi dusunuyorum :D 1 ay sonra yok bırakıyorum , yok charı satıyorum diye gelirse eğer Paticik olarak konuşmuyoruz :) euhueh Saygın abi 1 ay sonra Sülo ile geliyoruz :) o şimdi okuyamıyor Kayseri'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: GrandFather, 17 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: dedikleriniz dogrultusunda bir lamer daha eksilmis eclipseden hayirli olsun :) bu arada ben birakamicam swgyi yeni animasyonlara bayildim biraksammi birakmasammi dusunuyorum :D Ben Saygindan Umidimi Kestim :D Adam Bi Birakiyo Bi Basliyo :D 250 Dolara Gaz Oldu Satiyorum Olay Fiyat Diye Telde Benmi Alsam Diye Dusundurdu Beni O Derece Ciddi Konustu :D Simdide Ben Geri Geliyom Diyo... Olayi Sole Baglayalim...Benim Ustam Olmaya Devammi Yoksa Tamammi :P ( Jedi Meselesi Twilek'lerde Ben Ona Hocayim :P ) Konu Dagildi Sanki Nese :P Khas Abi Ellerini Yormaya Degmez Bu NooB'lar Icin...NO DB Diyip DB Koyan Bi Insan Serefsizin Tekidir Zaten...Serverda Adi Cikmistir.Buda Server Sıktı Diyip Birakiyordur...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar