Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 ay yatırmadık kapadılar hemen bu sabah gittim yatırdım, 107 milyon aldılar bide bu kdr faiz mi biner yaw... hafta içi 9-6 arası çalışıyorum telekom 9-5 arası açık tabi haliyle yatıramıyoruz :) bu gün işe geç gitmek pahasına yatırdık neyse kimse kıllanmadı 40 dk geciktiğime :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 rastlamışken sorayım, faturayı ne kadar süre geciktirdiğinde kapatıyorlar + normal telefon kapandığında çalışmaya devam ediyor mu?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Internet Bankacılığı rulz diyoruz bu gibi durumlarda :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 otomatik hesap kullan[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :) toptan yatırsaydın bari =p geçmiş olsun[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 walla ben bi keresinde 3 ay birden yatırmıştım faturalar 49 52 49 gelmişti :) yani 3 milyon fazla verdim... ama bilmiom kafalarına göre kapıyorlar heralde... :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ödenmemiş 2. faturanın son ödeme tarihine gelmeden önce kapatıyorlar.en azındanbizim bu taraflarda böle. ;) [signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: streamin, 14 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: otomatik hesap kullan [signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben de 2 aydır boşuna ödüyorum 50'şer lira ya, insan bi dondurma falan yapar, fak telegom.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: streamin, 14 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: otomatik hesap kullan (ödeme diye geçiyo) en güzeli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 normal telefon kapansa bile adsl yatırırsan kullanabilirsin.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 cevaplar için teşekkürler[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 peki normal hattı kapasak adslden yararlanabiliyo muyuz? tamamen kapamak iptal etmek yani[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 buradaki adslciler benim adsl hattimi 2 gun onceden kesiyorlar.(ilk ayin son 2 gunu) ne halt ettiklerini anlamadim henuz.[signature][hline]Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Leath, 14 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: buradaki adslciler benim adsl hattimi 2 gun onceden kesiyorlar.(ilk ayin son 2 gunu) ne halt ettiklerini anlamadim henuz. nasreddin hoja gibi önceden dövüolarki sonradan ödememezlik yapma :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Benim son ödeme tarihinde kapıolar direk[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benimde son odeme tarihinden sonraki ayın 20sinde kapıyolar :)[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 telekom dengesiz yani? =)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 14 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki: telekom dengesiz yani? =) evet tam olarak telekom budur :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben son gün ödüyorum kapayamıyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kredi kartından çekme gibi bi olay yok mu ?[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bazen banka odemiyor[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: fastreload, 14 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: peki normal hattı kapasak adslden yararlanabiliyo muyuz? tamamen kapamak iptal etmek yani [signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki: kredi kartından çekme gibi bi olay yok mu ? online subeler var mesela ben gayrattepe telekomdan oduyorum kredi karti ile baya pratik oluyor[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 adsl icin ayri bir faturami geliyor?telefon faturasinin icinde gelmiyormu?2 aydır yatmiyor benimkide oyleyse 2 aydir acik hic odeme yapmadim daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar