jashua Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaslar 160 engb pacth exe lazim bana..178 mb mis.. error 131 yedim yine bu ikinci oldu yiyince bi daha giremiyorum o karakterle. daha baslayali 5 gun olmadi oyuna 3 gun oynayabildim. 3 . kurusum bu oyunu . adres bulamadim google dan arastirmama ragmen .. bilgisi olan arkadasim rica ediyorum link . belki de daha cikmamistir nette vitrine .. tesekurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyuna kendi kendini patchletsene en saglami ne error yresin ne bishi. 1 kere beklersin ama adam gibi calishir.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fileplanet.com dan indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ilginiz icin tesekkur ederim.. tam link vermeyisinizin sebebi forum prensibi mi? ... file planetten 160 full engb pacth i bulamadim ... yanilmiyorsam ucretli uyelikte de istiyor... 15,00 dan beri pacth i blizz den indiriyorum . su an % 60 ta...gunde 16saat ortalama araliksiz oynayacak kadar hasta biri olarak buyuk sabir benim icin .. su an ne aci cektigimi anlamissinizdir umarim .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gir siteye kocaman wow 1,60 patch yazıyor. üye ol tıkla başka bişiy yapmıycaksınki[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sevgili heso !!!! o pacth amerika sunucusu icin .. yaniliyorsam lutfen duzeltin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ne alakasi war yaw bi tane 1,60 patch olur bnm bildiğim[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet file planettaki sadece us serverları için. En azından dün öyleydi, belki eklemişlerdir bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben bugün fileplanetdan engb versionunu indirdim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 link i blizzden cektim dun gece yarisi bitti ... igilenen arkadaslarima tesekkur ediyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar