gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaslar Lise son a geçtim, 257 fln yapmstm ham puan öss denemelerinde, Sayısalcıyım, Kabatas Erkek Lisesinde okuyorum, Bakırköy ve besiktas civarı önerdiğiniz dersane hangisidir?????Kafayı yiççem.. Kafamda Fen Bilimleri Merkeziyle Birey war..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ikisi arasında kararsızsan fen bilimleri derim kesinlikle[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de son sınıftayım fen bilimlerine gittim bi sene bu sene de gitçem iyidir fbm ben memnunum tavsiye ederim yani[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Fen Bilimleri.[signature][hline]peace!
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Peki Fen Bilimlerini Tercih Etmenizin Sebebi ne ki yani?
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bilemicem istanbulda tavsiyem fem yada fen bilimleri femde sıkılabilirsin ortamından
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 her ne kadar nefret etsemde fem'e gidicem , adamlar çok güzel ders çalış diye darlıyolar çunku. darlanmadan ders çalışmayacağım için her nekadar ortamından nefret etsemde fem.[signature][hline]FB Sailing Team
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pendik fen dersanesi rulzz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Öne çıkan mesajlar