Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iii. dunya savasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üçüncü Dünya savaşında hazırlıklı olmamız lazım. Dikkatli de olmamız lazım yoksa İkinci Dünya savaşındaki gibi zayıf düşeriz.

Üçüncü Dünya savaşını Orta Doğu'dan başlayabilir Nil'den Fırata kadar ideali İsrailliler-Evanjelik Amerikaklılar başlatacaktır. Güven Ordu'ya. Savaş başladığında hemen tarafsız olamayız büyük savaşa uğramış müslüman ülkelere yardıma koşarız. Bizimle ittifak kurmak isteyenlere temas kurmalyız. Atatürk ölmeseydi İkinci Dünya savaşında tarafsızlığını istemezdi O yıllarda ingiltere zayıftı almanlarla çok zor savaşıyordu. Bu sayesiyle Musul, Kerkük, Halep, Bağdatı da alabilirdik. Üçüncü Dünya savaşında aynı terkarlanmasını istemeyiz. İsrailliler ve Evanjelik Amerikayla ittifak ve dost olmak istemeyecek durumdayız. Onlar Türk-islam düşmanıdır Müslümanlara zarar vereceklerse biz onları zarar verebiliriz. karşılıklı olacak. Herhangi büyük bir savaşta Çinliler Orta Asya'yı alabileceğine büyük ihtimaldir. Orta Asya'ya girerlerse Çinlileri dağıtırız Türkün gücüyle. Ruslar ile Araplar kesinlikle ittifak kurar. Onların ittifağına değerlendirdiği zaman katılırız.

Üçündü Dünya savaşı çıktığı zaman ne yapmayı gerekeceğimizi tartışmalıyız, neler olacağını bilmeliyiz. Senaryo üretmemiz lazım fikir düşüncemiz eksik olmasın. Savaşa hazırlıksız yakalanırsak kötü olur.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 13 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Biz de yine arada kalan taraf olucaz, asagi tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik. Olan da bize olucak gibi

öncekilerden ders çıkardık,artık bu sefer lehimize bişiler yaparız ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
said:
cavanagh, 13 Temmuz 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 13 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Biz de yine arada kalan taraf olucaz, asagi tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik. Olan da bize olucak gibi

öncekilerden ders çıkardık,artık bu sefer lehimize bişiler yaparız ya=)

yok ya sadece o acidan degil.
Amerika'ya karsi cikarsan ekonominin icine edilecek + incirlik üssü kendi vatanimizda tehdit olacak (gerci su an da öyle)
Ortadogu ülkelerine karsi cikarsan, ülkede dinci kesim ayaklanacak + kimyasal bomba ve terör eylemlerinin 1. hedefi olacagiz, hala müslüman ülke olarak görüldügümüz (en azindan müslüman kültürüne sahip oldugumuz) ve "davamizi sattigimiz" icin[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
Zaten dediğin gibi bir şey olduğu takdirde zannetmiyorumki batıyı destekleyelim,ya en başta söylediğin gibi arada kalıcaz hiçbişiye karışmicaz ya da islami duygular ön plana çıkıcak ve doğuyla birleşicez
ben şahsen terörist saldırılara tercih ederim ekonominin batmasını[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Dunya savasları buyuk gucler arasında olur...
Su anki durumda buyuk gucler neler..Amerika ve Cin..Artı AB birligi..
Israil Amerikanın arkasında olucaktır her zaman..avrupada amerikaya yanasacaktır tahminen..Turkiye Ismet Inonu gibi tarafsız kalmalıdır yoksa zarara ugrar..
Bunların hepsi tabiki tahmin :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Yarın bile ne oclauğını bilemeyiz şu günlerde. SAvaş olsa bile umarım şerefli bi savaş olur..............

Not: savaşın olması taraftarı değilim belirteyim.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
Ya bu nostradamus olayına hastayım ben.. adam aşmış,manyak,deli falan filan...

Ne zaman bi olay olsa "Eh be Nostradamus bunu da bilmiş oha diyorum!" gibi tepkiler geliyor. Altınada adamın yazdığı kehanetler yazılıyor..(hakkatten yazılıyor yani birisi birşeyler yazıp altına "nostradamus'un kehanetlerinden biri diyor.)

Adam hiç bir zaman kesin bir yıl vermemekle beraber çok sağlam bi şekilde yazmış... aradan asırlar geçmiş olmasına rağmen hala adını duyurduğuna göre çok sağlam bi dolandırıcıymış. Kime inandırdıysa artık kendini temeli sağlam atmış.
inanmayın artık şu adamın ismi geçen şeylere..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 13 Temmuz 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya o zamanlar boyle sallıyanlar cokmus aralarından bunu secmisler resmen ne olsa altında adamın ismi pff[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
"I know not what the 3rd world war will be faught with... but i am certain 4th one will be faught with sticks and stones"
-Albert Einstein

...ne gerek vardı şimdi buna? bende bilmiorum.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
severim böyle hikayeleri :)
hoş olmuş ama biraz saçma geliyor. en azından tarih vermek biraz saçma. o zaman kehanetmi oluyordu :-p
amerika ve çin arasında ciddi bir güçlü olma kavgası var. amerika'nın da ekonomisi günümüzde yavaş yavaş bozuluyor. amerika aslında israil olabilirmi? amerikan şirketlerinin çoğunu incelediğimizde israil bazlı olduğunu görebilirmiyiz?
avrupa birliği ise son zamanlarda yasaların kabulü konusunda gittikçe çöküyor. onların ekonomileride artık eskisi kadar iyi değil. işsizlik sorunları görülmeye başladı bile.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
Mix, 19 Temmuz 2050 saat 10:19 tarihinde demiş ki:
ne işi var bu konunun burda cocugum.
tarihe taşı şunu moderatör evladım
[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! "
Nightwish
TarjaT.
Think of me long enough
to make a memory..

Mesaj tarihi:
NE zaman cıkacak bu kitap tam anlamıyla *[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
Güzel yazılmış.Ama hiç belli olmaz.Amerika nın şu ortadoğuyu sömürme projesi, bu savaşın başlangıcı bile olabilir.
Yani herkes biliyo amerika daha ırak taki işini bitirir bitirmez iran ın nükleer enerji santrallerine laf atmıştı.Adamların amacı belli.Bence savaş çıkarsa kesin ortadoğudan çıkar.
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 13 Temmuz 2005 07:34 tarihinde demiş ki:
Avrupa Birligi nerede bu hikayemizde? Daha dogrusu soruyu soyle sorayim, AB nasil hemencecik 5 yil icinde dagiliyor?
Sonucta bugun AB, ABD nin hegemonisine karsi kurulmus bir ekonomik pakt olarak one cikiyor..
AB olmasa Avrupadaki cogu ulke sapir sapir dokulecek durumda, kendi kendini bitirecek...

çok kurtlarvari bi laf olmasın ama, Dengeler bir günde kurulup, bir günde dağılıyor dünyada[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
adam bi yazı yazmış ya da aktarmış herkes bişe uydurmuş.

o da güzel[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
ben de bu türde bi kitap yazsam, en az bunun kadar satılır eminim ki.

üzücü bi durum baya.
hele bir de diğer kitapların satış rakamlarını gölgede bıraktıklarını hesaba katarsak..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Leath, 13 Temmuz 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
ion cannonsuz,anti-matter misslesiz,warp drivesiz 3. dunya savasina 3. dunya savasi demem ben.
aslanımsın benim.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
şöyle bi olay daha var. Türkiye olası bir savaşa girerse ve bu savaşta biz başkalarına saldırırsak bilmiyorum. Ama eğerki düşman bu topraklara ayak basmaya hazırlanıyorsa.. karşında en ön saflarda beni bulacaktır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...