Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frozen Throne hayırlı olsun

Conlan

Öne çıkan mesajlar

bu değişimlerin hepsi 1.06 patchinde vardı.
unarmored ve magic damage olayı çok iyi olmuş. huntressten hep nefret etmişimdir zaten :P

herolardan warden inanılmaz bişi. blood magenin deli gibi damage koyan bi büyüsü var ama d2 sorceress in meteoru gibi "ben buraya damage koyucam" diye 2 saniye önceden haber veriyo, mp olarak pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.
elf campaigni bitti human ın 3. bölümündeyim. elf campaigni çok kolay human ise çok zor biraz dengeleyememişler sanki :)
elf campaigninin tamamı için harcadığım zaman ile humanların ilk 3 bölümü için harcadığım zaman nerdeyse eşit.

ama senaryo güzel :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

euha hayır çıkalı 1.5 hafta oldu oyun :)
yani sharereactordan :P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

normal mı oynuyorsunuz hard mı ben hard oynuyorum elf 2. bolum bıle kastırıyo ...
w3 u hard da bıtırmıstım ama daha bır hard olmus sankı ...
orc lara eklenen hero cıdden cok iyi chaın healıng cok hos ...
beastmaster da kullanıslı ...[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ...
* merhaba anne ben geldım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun hardda oynanmaz , felaket zor yapmışlar. Undead 1. bölümde takıldım. Bu arada normal war3 üm orjinal olmadığından patchleri yükleyemedim ve dolayısıyla zorluk seviyesi olduğunu farketmedim.
Bide ben hala footmen derdindeyim. Çok aşırı güçsüz bir birim kabullenmeyen varmı? Bi defendi olmasa adamdan bile saymıyıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

maiev midir nedir nası kılım ona
verseler öldürecem o kadar yani[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

Athas yine atlı ama arademolarda (hani campaign seçerken karakterler çıkıyor ya ona benzeyecek kalitede) Arthasın yeni halini görüyorsunuz. Maiev'e kıl olanları kınıyorum:) Ondaki karizma kimde var(Arthastan sonra) oyunda orc campaign yok. Bonus campaign adında var ama sadece 1 bölüm blizzard.com'dan yükleyeceksiniz. (Eheh bi güzellik yapayım: Arthas'ı ileride helmli göreceğiz:))[hline]
Never was and never will be..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...