Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 up[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende human yazmış idim fakat bolunmeyelim orc olalım
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu human clan kesin kuruluyor mu şimdi ?[signature][hline].....................STFU..................
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 inşallah orc olursunuz clana giremesemde muhabbet edebileceğim adam gibi orclar olmasını istiyorum artik söz artik fazla soruda sormıyacağim . Sorcak soru kalmadı çünkü :>[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53 Race: Karus-assassin Server:Beramus
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 biz bosunami oylama yaptik bolunme olmasin diye niye bole bi sorun yaratiyonuz ki ben anlamis degilim ben de human istemistim ama orc kabulum...
tazar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaşlar selam bende myko ya geçiyorum. beramusda oynadım 2 tane char kastım 63mage le 61 assasin ama tadı kalmadı artık oraların.benim sorunum şu ki myko yu indirip kurdum ama oyuna giremiyorum. sevrer seçtikten sonra connecting pls wait diyo kalıyo,bi süre sonrada disconnect oluyor..sorun nedir bilen varmı acaba. yeni serverimizde şimdiden başarılar dilerin. teşekkürler...
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben az once girdim odinde oynuyorum bi sorun yok bende su an belki senle ilgilidir ?[signature][hline].....................STFU..................
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 servera gırıs bazen sorunlu olabılıyor connecting dedıgınde asagıda connecte hafıf aralıklı bas connect kapanıp elm orad ıse arka plan resmı yapraklar donarsa karus ıse topuz sallanması durunca gırersın bölünmeyi biz yaratmadık siz neden karus diye ısrar edıyonuz kardesım zevk meselesi karus acmadım acmamda[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sende adonis te 6x char mı war ?[signature][hline].....................STFU..................
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Bak adam ne yazmış.:D:D:D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... [Bu mesaj NeroWarden tarafından 12 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NeroWarden tarafından 12 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 :P ama artık o weapon yok 7 ye basarken kırdım sımdı surunuyom
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben gelirim humana 2 günde kaç olcaz onu söyleyin yeter
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 son durum ne dir ne yapacaz ?? bana saat ve gun verin yaklaşık olarak her gece 10 ile sabah 8 arası nette yim .. edit: oylama fikri, evt bence bir oylama yapalım human yada orc için en fazla ne isteniyor anlarız. benim için human da orc da farketmez.. [signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ [Bu mesaj Thadeus tarafından 12 Temmuz 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 diğer saatlerde de uyuyon herhal? :P bu başlık da çok uzadı bence ama neyse[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evt 10 dan 8 kadar ayaktayım saat 10 11 gibi de eve gider yatarım..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben öglen 3 aksam 11 arası onlıneyım genelde humanın maplerıne seklıne alıstım ben acmıcam sahsen orc kapatabılırsem hunteri kapatmayı tasarlıyorum server acıldıgı gıbı sızıp kapatıcam saat farkını buldum muhtemel nıckım hunter[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 La ben bu başlığı oylama bitti diye silmiştim. Nasıl geri geldi? o_O Kim ressledi lam bu başlığı? :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :P tamam demi fatih simdi 1 arkadas icin bizi bırakmıyorsun degılmı humanız?[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Gısmetse.. :lol: Kaç kişi human olcakki?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben uykusuzluktan ölmeden yatağıma doğru koşar adımlarla ilerliyorum. Akşam üstü gelirim son kez bi karara bağlarız konuyu ii sabahlar la forum ahalisi :lol:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eheeh tipe bak ya. sana da iyi uykular fatihciğim :P[signature][hline]Önüm, arkam, sağım solum sobe. Saklanmayan ebe. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben olabilirim ama çogu kişi de orc olcak. Ayrılmayalım bence :S[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 human olalım,orclar da dağ,taş,küf,toz,içimi sıkıyo o mekanlar benim ben doğa adamıyım yeşili severim:D
Melihh_41 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 AH Fatih AH niye bize bosa oylama yaptirdin maden oylama bolundu herkez istegini olcak bende human oluyom orclar coooook tipsiz:D
_Achilleus_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 öncelikle herkese selam yeni katıldım aranıza deimos serverinda human açacam eger paticiktekilerle beraber bir clan kurup kasarsak çok sağlam oluruz
Öne çıkan mesajlar