NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende gelirim[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Orc'lar human olsun... Dipçik : Daha öncede dediğim gibi, beni kararımdan değiştirebilecek 1 kişi var. O kişi orc olursa ancak o zaman orc olurum..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 clan da adam gibi dayanı$ma olup,itlik yapıcak herifler olmazsa karusu bırak ko$a ko$a gelırım human olurmda usko dakı turklerın % bımeme kacı degıl %99,9 dan nefret ettıgım ıcın kurucagın clanda bu herıflere benzer tek kı$ı olucaksa eyw der karus acıcam.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 O dediğin türde adamlar karus'ta da karşına çıkarlar. Ayrıca o türdeki elemanları clana almamak için, clana char alırken çok ince eleyip, öyle char almayı düşünüyorum[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya o tür adamların clana alınması sorun diil iş clan liderinde bitiyor. clan lideri kontrolü elden bırakmazsa ve adilik olmazsa sorun olucagını sanmıyorum. balık baştan kokar çünkü.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fatih abi karar ver ama, biz de sana bakıyoruz sonuçta, klanı açıcak ve tarafsızlığından emin olduğumuz bi adamsın, istiyoruz ki lider sen ol, ama sen diyosun ki karus'a da geçerim, karar pls :D el morad'da sen bize sahip çıkmıycaksan eğer, biz de karus'a geçek
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fatih kimin gel demesini istiyorsun?[signature][hline]CrawLing in my skiN
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Pazartesi gecesi, ne yapacağım kesinleşir. Beim arkadaş orc olmayı seçti, human yapmaya çalışıyorum :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eet fatoda sonunda farketti hezimete ugrayacagını, orclara katılmaya çalışıyo. hadi bakalım hoşgeldiniz.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 10 Temmuz 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahzuzhahaha[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 join to dark side :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Dark is the best you can be :)[signature][hline]CrawLing in my skiN
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: rockncoke, 10 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: join to dark side :D Çamaşır suyuna yatırıp bi gece bekletiriz bembeyaz olur. :lol:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ahauha :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zuhahaha :D[signature][hline]CrawLing in my skiN
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 O zaman 2 tane başlık açayım. Bi oylama yapalım bakalım kaç kişi hangi nationa gidiyormuş...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 4 ever human benıde ekle fatıh ama bılmıyom 1 arkadasın ıcın bızı bırakcaksan yanı yakısmaz bu kadar laf koyduk bak saldırcaz onlara 2. gün :P[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bişi olmaz hepimiz kardeşiz burda,gelin orc olun :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok yok fatih de eninde sonunda orc olacak. benden bekliyor o gel orc ol dememi :P gel fatihciğim geeeeeeeel. orc ol :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaslar sizi ınsanlıga davet edıyorum ınsanlıgınızdan ödün vermeyin :P fatıh gaza gelme su koyuverme yok :)[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fatihkaraca, 10 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki: Evet, bi aksilik olmazsa kurucam clanı... Gece karar değiştirmiştim ama az önce tekrar anladım.. Usko'daki Türk'lerin %95'inden harbiden nefret ediyorum... Aynen katılıyorum fatıhcıgım sana. benım ıcın ırk sorun degıl ıkısıde uyar onemlı olan su yukarıda yazdıgın sorun o olmazsa bende oynarım tabıki bu sorunun bılıncınde olup dedıgın gıbı olcup bıcerek adam alırsan senın tarafındayım rahat huzurlu bı oyun ıstıyorum sıcak bır ortam ıstıyorum. cok bıseymı ıstıyorum?
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya bu arada hem bısı sorucam ben myko yu yukledım bıtırdımde kurmadım usko ıle karısırmı ıkısınıde yukleyıp calıstırabılırmıyım?
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 humana gelirim.server açıldığında görüşürüz.
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Balik_ekmek, 11 Temmuz 2005 05:29 tarihinde demiş ki: ya bu arada hem bısı sorucam ben myko yu yukledım bıtırdımde kurmadım usko ıle karısırmı ıkısınıde yukleyıp calıstırabılırmıyım? tecrubeyle sabit soyle yapabilirsin uzun ama :D once usko kur update felam bitsin ko klasorunu yedekle sonra format at yedekledigin dosyayı kopyala baska bir yere myko yu yukle oyna 1 haftadır 2 sini de sorunsuz oynuyorum[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. [Bu mesaj fereke tarafından 11 Temmuz 2005 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yeni server icin onceki topiclerde katılacagımı soylemistim yineleyeyim human yazmıstım ama ırk cok onemli diil maksat aklı basında adam gibi bi klan olsun[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Öne çıkan mesajlar