Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google earth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Google'ın değeri de aldı yürüdü, bi garajda başladılar işe, şimdi bilmem kaç MİLYAAAARRRR dolarlık değeri var. Ne demiş üstat Mansur Foroutan: Artık bilgi para ediyor(başkaları da söylemiş olabilir :D)
Mesaj tarihi:
Özgürlük anıtı ve Pentagon falan da yok galiba veya benmi bulamadım anlamadım ki? Saldıralara falan karşı korumak için yapılmış diyecem de ne alaka canım bulan adam bulur :P

Edit: Özgürlük Anıtını buldum da Pentagon hala yok meydan da
[signature][hline]Janitschar Family LL

[Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Temmuz 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baya baya bir sene once nvidianın vardı böyle bir şeyi baya güzeldi. ama türkiyede hiçbiryer yoktu.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 14 Temmuz 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
Kendi elemanları vardı google' sapkası vardı .)

oha falan oldum :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Çin seddi yokmuş yalnız. Yabancı forumlardada tartışılmış. Bide görüntüler 3-4 sene öncesine ait diyorlar...

diyorum nerde eşşek kadar set
günlerdir çin seddi arayacam diye helak oldum:D[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 14 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
Çin seddi yokmuş yalnız. Yabancı forumlardada tartışılmış. Bide görüntüler 3-4 sene öncesine ait diyorlar...

çin seddini ben de asradım bulamadım ayrıca istanbul resimleri bayaa eski...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...