dunno Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 az zaman kaldı yola. uzaklasıp yakınlasicam yakında. beni sıkan benden uzaklasicam,ruhuma sarilicam, kendime. az kaldı yola. icimde heyecan, heves, sorular var. yol bittiginde bileceklerimi merak ediyorum simdiden. yasayacaklarimi. umitlerim var, planlar da tabii. ozgurluk planları. rahat etmeliyim. ne derleri dusunmicem orda mesela. içimdekini her kimse o artik ozgur bırakıcam oz-gur. sonra rutinime donucem yine ama iyi gelicek yol bana. biliyorum. bulutları yakaliycam ucakta, gokyuzune bakicam saatlerce. yıldızlarla ucarken gülümsemeyi diliycem sadece carptıgı surece bu kalbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 beynimizi tamamen boşaltmak gerekiyo bazen, kendimizden arınmamız, bi kenara bırakmamız gerekiyo. iyi tatiller :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 iyi dinlen. herşeyi unut o süre boyunca :)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bu tür istekler için kendine yolculuğa falan bağımlı hissetmeden düşündüğün an gerçekleştirsen daha iyi olur derim. Ama yine de böyle kaçamaklar, dönülen ortama karşı yeterli dayanma gücünü sağlıyorsa, bu da bir tercihtir. İyi eğlenceler, bol dinlenmeler.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar