Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Elektro gitarla "Havada Bulut yok (burası muştur yolu yokuştur...)" 'u çalıp kaydedicem. Arada solosu falan giricek,daha sonra üstüne şarkısını söyleyeceğim. Fakat ben bu davul işini pek beceremiyorum.. Birisi bana uygun bir sample yapabilirmi? Şöyle bişey olacak,başta biraz yumuşak yumuşak tık tık,sonra nakarat bölümünde ufak bi atak yapıp asıl ritm girecek. Ama hızlı değil yani,orijinal Türküyle aynı tempoda. Yardımınızı bekliyorum :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ya ben kendim yaptım bişilerde yetenek yok heralde beceremiyorum güzel olmuyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmm tama sağolun bi deneyim fruity loopsu,bi çok bateri programı denedim ama fruity loops denemedim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sen en kolayından şarkıyı kaydet birincisi ikinciside ritme uyarak soyle yapıyorsun: hihat :xxxx trampet :--x- bas dawul :x--- yani dıptıslarla bitir parcayı adding left foot olayına girebildiysen dıptıs yerine uptısss uptısss ta yapabilirsin[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla stüdyo bulursan çalarım da böyle cıstak cıstak bizi bozar biliyon mu :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben de kayıt yapmak istiyordum da, adam gibi sample bulamadım. Hepsi 300-500 için yapılmış bu fruity loopstakilerin. Eğer adam gibi sample ı olan varsa yollayabilir mi acaba? Teşekkürler...[signature][hline]Silent dance with death...
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bir de şeyi sorucam. Guitar Proda davulları yazıp onları midi ye çevirip, Cubase e atma şansımız var mıdır? Nasıl?[signature][hline]Silent dance with death...
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Guitar Prodayken File > Export > MIDI dersen midi olarak kaydedebilirsin. [Bu mesaj Delirium tarafından 13 Temmuz 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cubase hafif uyuz bi program ama evet oluyo o dediğin biraz uğraştırsa da. ben cubasis kullandım biraz şöyle bi sorun çıktı lm-9 da zillerin yerleri biraz alakasızdı zillerin hepsini alıp taşımak zorunda kalmıştım.[signature][hline]the endless river..
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nasıl yapıcam cubase de şimdi bana biraz yardımda buluncak bir babayiğit aranmaktadır...[signature][hline]Silent dance with death...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elexaa, 10 Kasım 2004 21:48 tarihinde demiş ki: yani dıptıslarla bitir parcayı adding left foot olayına girebildiysen dıptıs yerine uptısss uptısss ta yapabilirsin lol bu ne[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 UP! önemli.[signature][hline]Silent dance with death...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Acoustica nın Beatcraft isimli programını bulup indir.Drum machine programı.Onunla yazabilirsin.
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Saol EagleEye, müsait olduğumda hemen indireceğim.[signature][hline]Silent dance with death...
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Muhteşem bir program, tam aradığım şey. Çok teşekkürler EagleEye...[signature][hline]Silent dance with death...
Öne çıkan mesajlar