Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri bana istediğim Davul Sampleını yapabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elektro gitarla "Havada Bulut yok (burası muştur yolu yokuştur...)" 'u çalıp kaydedicem. Arada solosu falan giricek,daha sonra üstüne şarkısını söyleyeceğim. Fakat ben bu davul işini pek beceremiyorum.. Birisi bana uygun bir sample yapabilirmi? Şöyle bişey olacak,başta biraz yumuşak yumuşak tık tık,sonra nakarat bölümünde ufak bi atak yapıp asıl ritm girecek. Ama hızlı değil yani,orijinal Türküyle aynı tempoda. Yardımınızı bekliyorum :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen en kolayından şarkıyı kaydet birincisi
ikinciside ritme uyarak soyle yapıyorsun:

hihat :xxxx
trampet :--x-
bas dawul :x---

yani dıptıslarla bitir parcayı

adding left foot olayına girebildiysen dıptıs yerine uptısss uptısss ta yapabilirsin[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de kayıt yapmak istiyordum da, adam gibi sample bulamadım. Hepsi 300-500 için yapılmış bu fruity loopstakilerin. Eğer adam gibi sample ı olan varsa yollayabilir mi acaba?

Teşekkürler...[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
cubase hafif uyuz bi program ama evet oluyo o dediğin biraz uğraştırsa da. ben cubasis kullandım biraz şöyle bi sorun çıktı
lm-9 da zillerin yerleri biraz alakasızdı zillerin hepsini alıp taşımak zorunda kalmıştım.[signature][hline]the endless river..
Mesaj tarihi:
said:
elexaa, 10 Kasım 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
yani dıptıslarla bitir parcayı

adding left foot olayına girebildiysen dıptıs yerine uptısss uptısss ta yapabilirsin

lol bu ne[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • Yeni Oluştur...