VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BonePART, 12 Temmuz 2005 16:39 tarihinde demiş ki: abi işte amerikanın bi guzelliği daha amazonda wish list yapıyosun dogum gunune gelceklere aha baba budur wishlistim diyosun herkes bisiler alıyo yorulmuyo Ben denedim onu. Yazdıkalrımın fiyatını öğrenince arkadaş katili olacaktı bir kaç yakın arkadaşım :D Hakikaten güzel bir olay aslında. Hem onalr kasmaz hemde senin işine yarar bir şey olur. Ama oda ayıp kabul ediliyor nedense.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben hep bi terasta ((ille teras olucak;p)) ona süper yemek hazırlayıp ((kırmızı şarabı unutmayalım)) şaşırtmak istemiştim. babanemin eski evinin terası öyle.. ama babanem && annemler sorun çıkarırlar =// uf keşke tatil fln hediye edebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nevresim takımı al. her uyuduğunda senı hatırlasın : P[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: ben normalde zorlanmam hep görünce eveetişte bu diyebildiğim şeyler vardır ama şimdi bi sürü fikir geliyo aklıma ve hiç biri tam olarak içime sinmiyo... acaba fikir verebilir misiniz? çok çok çok taptıım sevgilime doğum günü hediyesi alıcam bide bu yıl istanbula taşıncak götüremeyeceği kadar büyük bişey olsun istemiyorum. elle tutulan somut bişey olması gerekmez gezi fikri ya da o tür bişeyler olabilir noolur yardım edin :// bnce sen ona 1 hafta yetıcek kdr kahvaltılık(salam,sosis) al.zira onu en cok sevındırıcek,i$ine yarıcak $ey odur.ba$ka bı ınsan olsaydı ole demezdımde benım tanıdıgım atıla bu gıder yanı. p.s:metboy söz senın oldugunu sölemem foruma.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 zorlanırım pekte sevmem almayı.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BonePART, 12 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: ne istiyosanız soleyin gidip beraber alalım amac dusunmem deil mi ya +1[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 pyro ~ ona dediklerini versem bile hazırlayamaz ... buzdolabına koyulduğunu bile biliyorsa şanslıyım : ) benim aklıma ilginç kuponlar geldi ama nasıl yapcam bide o bir daha kullanmaya çalışır biliyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pyro, 13 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: bnce sen ona 1 hafta yetıcek kdr kahvaltılık(salam,sosis) al.zira onu en cok sevındırıcek,i$ine yarıcak $ey odur.ba$ka bı ınsan olsaydı ole demezdımde benım tanıdıgım atıla bu gıder yanı. p.s:metboy söz senın oldugunu sölemem foruma. hehe sağol canım, şurda bütün yazılanları okuyup hediyemi öğrenmeye çalışıyorum aramıza girmez misin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayvan alsam annen ne der? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayvan şirin de kimse bakmaz ona yazık olur :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 İstanbul'da iseniz çıkın gelin Taksim'e, öğle tatilimde bakalım birşeyler:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Keyzar, 13 Temmuz 2005 11:00 tarihinde demiş ki: İstanbul'da iseniz çıkın gelin Taksim'e, öğle tatilimde bakalım birşeyler:). haha sağol biz ... eylül başı gibi taşınmış olucaz istanbula inşallah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ankara'daydınız sanırım. Eğer yanılmıyorsam 23'üne kadar bekleyin, sana bahsettiğim o lambalardan alırız:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yok izmirdeyiz ben hediyemi düşündüm ayrıca 16sında vermem gerek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eh daha çene yormayalım o halde:). Şimdiden güle güle kullan "metboy"...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: twistedemo, 13 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki: hayvan alsam annen ne der? yer ben sana söliyim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bence korkar & evi terkeder ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 13 Temmuz 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 [13:16:35] ¤??..¤ metbo: lan hayvanı nasıl yicem artık eben ahahah [13:16:50] Pyrø: ızgara mangal dıcemde [13:16:52] Pyrø: yapamassın [13:16:55] Pyrø: cig yersb [13:16:56] ¤??..¤ metbo: hediye olarak dana falan alsa yerim de yani kuş alınır kedi alınır allah allah :) al sana ipucu zeynep[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mum al, çekici, egzotik bir mum. Hediye et erkek arkadaşına, gün gelirki o mum size karanlıkta ışık olur, tütsü eşlik eder, şarap kadehlerinizle birlikte birbirinizi mum ışığında seyredebilirsiniz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aldım hediyesini ama hediye işte elle tutuluyo başkası o dükkana gitse başkasına alabilir şimdi böyle olunca bana batıyo bide bir cinlik düşünüyorum şimdi : D[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 butun hedıyeler elle tutulabılır önemli olan senın o hedıyeyı alırken o cısme aktardıgın duyguların. p.s:irencim kbl vurmayın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pyro, 13 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: butun hedıyeler elle tutulabılır önemli olan senın o hedıyeyı alırken o cısme aktardıgın duyguların. p.s:irencim kbl vurmayın. bende diyorum işte gömlek aldıysam ((ki almadım)) cebine bi sürü şeker doldurup veriim üstüne postitle notlar yazııım gibi ilginçlikler yapıyım o zaman o benim aldıım gömlek olur bu aldıım objeyede ilginç eklemeler yapıcam ama şekil olarak pek uygun değil ondan düşünmem gerek biraz... hmmmpt[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 resmını yolla yardımcı olayım =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Pyro, 13 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: resmını yolla yardımcı olayım =) yollıyalam özel mesajdan ne olduunu söyliyim mi? şerefsizlik yapar atıla söyler misin?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 $erefsızlık yapmam hele söz konusu atılsa öldurseler sölemem =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar