Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye bulmakta zorlanır mısınız?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 12 Temmuz 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
abi işte amerikanın bi guzelliği daha
amazonda wish list yapıyosun
dogum gunune gelceklere aha baba budur wishlistim diyosun
herkes bisiler alıyo
yorulmuyo

Ben denedim onu. Yazdıkalrımın fiyatını öğrenince arkadaş katili olacaktı bir kaç yakın arkadaşım :D

Hakikaten güzel bir olay aslında. Hem onalr kasmaz hemde senin işine yarar bir şey olur. Ama oda ayıp kabul ediliyor nedense.[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem.
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 12 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
ben normalde zorlanmam hep görünce eveetişte bu diyebildiğim şeyler vardır ama şimdi bi sürü fikir geliyo aklıma ve hiç biri tam olarak içime sinmiyo...
acaba fikir verebilir misiniz? çok çok çok taptıım sevgilime doğum günü hediyesi alıcam bide bu yıl istanbula taşıncak götüremeyeceği kadar büyük bişey olsun istemiyorum.
elle tutulan somut bişey olması gerekmez gezi fikri ya da o tür bişeyler olabilir noolur yardım edin ://

bnce sen ona 1 hafta yetıcek kdr kahvaltılık(salam,sosis) al.zira onu en cok sevındırıcek,i$ine yarıcak $ey odur.ba$ka bı ınsan olsaydı ole demezdımde benım tanıdıgım atıla bu gıder yanı.

p.s:metboy söz senın oldugunu sölemem foruma.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 13 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
bnce sen ona 1 hafta yetıcek kdr kahvaltılık(salam,sosis) al.zira onu en cok sevındırıcek,i$ine yarıcak $ey odur.ba$ka bı ınsan olsaydı ole demezdımde benım tanıdıgım atıla bu gıder yanı.

p.s:metboy söz senın oldugunu sölemem foruma.

hehe sağol canım, şurda bütün yazılanları okuyup hediyemi öğrenmeye çalışıyorum aramıza girmez misin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'daydınız sanırım. Eğer yanılmıyorsam 23'üne kadar bekleyin, sana bahsettiğim o lambalardan alırız:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

[13:16:35] ¤??..¤ metbo: lan hayvanı nasıl yicem artık eben ahahah
[13:16:50] Pyrø: ızgara mangal dıcemde
[13:16:52] Pyrø: yapamassın
[13:16:55] Pyrø: cig yersb
[13:16:56] ¤??..¤ metbo: hediye olarak dana falan alsa yerim de yani kuş alınır kedi alınır allah allah :)

al sana ipucu zeynep[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Mum al, çekici, egzotik bir mum.
Hediye et erkek arkadaşına, gün gelirki o mum size karanlıkta ışık olur, tütsü eşlik eder, şarap kadehlerinizle birlikte birbirinizi mum ışığında seyredebilirsiniz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 13 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
butun hedıyeler elle tutulabılır önemli olan senın o hedıyeyı alırken o cısme aktardıgın duyguların.

p.s:irencim kbl vurmayın.

bende diyorum işte gömlek aldıysam ((ki almadım)) cebine bi sürü şeker doldurup veriim üstüne postitle notlar yazııım gibi ilginçlikler yapıyım o zaman o benim aldıım gömlek olur bu aldıım objeyede ilginç eklemeler yapıcam ama şekil olarak pek uygun değil ondan düşünmem gerek biraz... hmmmpt[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...