Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent hakkında..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aralar sapıtmış durumda,birşey çekiyorum mesela seed,leechers çok yükseklerde normalde en kötü ihtimal 16-17 ile çekmem gerekirken bi 0a iniyor 5 dk. sonra 20ye çıkıyor yine 2dk. içinde 0 iniyor.
Kafayı yicem herşeyi denedim,niye yapabilirki acaba böyle birşey?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
cunku file download file sharing e gore daha yasal...
Ayrica insanlar upload yapmayip daha hizlkli download ediyorlar.... ya da oyle oldugunu dusunuyorlar...[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Mesaj tarihi:
yok benim sorunumla pek alakalı olmadı bu :D
normalde seed edenler sabit,aynı kişilere bağlıyım ztn ama hız bu kdr uç şekilde ve bu kadar kısa sürede değişmezdi normalde sürekli değişiyor
ayrıca her dosyada yapıyor bunu.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Ve o hırsla saldırdın yani :)
Ama şöyle birşey var 256 ile ne kadar upload verebilirsinki ?Hızın böyleyse düşünürsün,keşke 1mbit bağlantım olsada upload verebilsem böyle bol bol :)
Neyse ya benim sorunum nolcak pff delirdim be[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
bende muzdaripim aynı sorundan bir bakıyorum 20lerle çekiyor birdaha bakiyom 1-2 ile çekiyor. ilginç bişi tarattım kaç defa bilgisayarı spyware gibin şeyler yok.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 14 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Ve o hırsla saldırdın yani :)
Ama şöyle birşey var 256 ile ne kadar upload verebilirsinki ?Hızın böyleyse düşünürsün,keşke 1mbit bağlantım olsada upload verebilsem böyle bol bol :)
Neyse ya benim sorunum nolcak pff delirdim be

hehe bende 2 mbit baglanti var 24 kb upload demek ve kesinlikle yetmiyor.
5mbit internet icin basvurdum ama bu is dsl(dengesiz up-down) ile olucak gibi degil,500 down 50 up olunca ratiolu torrent sitelerinde yine zorlaniyorsun.
Mesaj tarihi:
ben hep 50 kb ile çekiyorum, ballı bi insanım geçen 2 seed 15 leech olan dosyayı 50 kb ile çektim flaan[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
  • Yeni Oluştur...