Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 peki bayhan'ın çıkacak kasedinde "what a wonderful world" 'ü okuduğunu biliyor muydunuz??[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Adamdan beklenmicek bir söz sözlemi$.Süper koymu$ lafı ama helal müslüm babaya..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 koptum :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 herkes böle komik şeyleri koysa çatlarız yaa... bu adama birinin türkçeyi öğretmesi lazım... *!kopar*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yarıldım ya müthiş puahaha[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum işte bu yüzden müslüm baba! :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bilmiyorum söylendi mi ama adamın o şekilde konuşması trafik kazası sonucu. Adam antalyada konsere giderken araba takla atıyor. Bunu öldü diye morga koyuyorlar, sonra adam morg'dan çıkıp Paramparçaaaaaa diyo.. sonu yok tabii de morgdan yürüyerk çıkmış sonra işte. o kazadan sonra beyindeki hasar. yavaş konuşuyo.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ayrıca koku da alamıyor. ek bilgi hani. :P[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi mustafa topaloğlu bide müslüm babamız. hastasıyım ikisininde konuşmasına, sempatikler.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yani düz mantık, koku almayanlar ve beyni yavaş işleyenler ancak bu müzikten anlar obarey ne çıkarım yaptım ama..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 saygısızlık olmasın,yapmayın. yaptığı müziği piyasadki binlerce malak gibi salakca,salya sümük yapmıyor,uğras göstererek,hakkını verrek,adam gibi yapıyor ve yıllardır kalitesinide düşümüyor,kendini gelişiriyor. çok severim,saygı duyarım. imzama bakınız.görünüz bir müslüm baba şaheserini daha.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3. de güzel ama 4. direk kapak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahah dogmeat sen gerçek mi sandın :) o kadar basit mantık kurup inanıcak kadar karmaşık bi beynim yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok canıım,gercek sanmadım,sözüm sana deildidi zaten,daha çok yaa mülsüm ne yaaa ııy arabeks,yada ehehe müslüm nirvana sölüğomuş lan hmuıhaehea türü insanlara bir tepkiydi o.bu threadde bulamadım ama var onalrdan bol.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Her zaman söylerim arabesk metalden daha iyidir Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar