Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüm Baba

Elcia

Öne çıkan mesajlar

peki bayhan'ın çıkacak kasedinde "what a wonderful world" 'ü okuduğunu biliyor muydunuz??[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..

George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bilmiyorum söylendi mi ama adamın o şekilde konuşması trafik kazası sonucu.
Adam antalyada konsere giderken araba takla atıyor. Bunu öldü diye morga koyuyorlar, sonra adam morg'dan çıkıp
Paramparçaaaaaa diyo..
sonu yok tabii de morgdan yürüyerk çıkmış sonra işte.
o kazadan sonra beyindeki hasar. yavaş konuşuyo.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

saygısızlık olmasın,yapmayın.
yaptığı müziği piyasadki binlerce malak gibi salakca,salya sümük yapmıyor,uğras göstererek,hakkını verrek,adam gibi yapıyor ve yıllardır kalitesinide düşümüyor,kendini gelişiriyor.

çok severim,saygı duyarım.

imzama bakınız.görünüz bir müslüm baba şaheserini daha.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok canıım,gercek sanmadım,sözüm sana deildidi zaten,daha çok yaa mülsüm ne yaaa ııy arabeks,yada ehehe müslüm nirvana sölüğomuş lan hmuıhaehea türü insanlara bir tepkiydi o.bu threadde bulamadım ama var onalrdan bol.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...