Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Tv mi Numberone mı??

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

said:
Dark_Soul, 13 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
bende dream tvde hot dog ve yüxexesi çok beğeniyorum,hele hot dog da türkiyede şarkıcılık yapan mankenlere,popçulara falan çok iyi laf sokuyolar, bide niyeyse her programda laf dönüp dolaşıp britney spearsa geliyo,2 lafta ona sokuyolar:)

bende aygen in tipini manyak merak edıom:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 14 Temmuz 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
said:
Dark_Soul, 13 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
bende dream tvde hot dog ve yüxexesi çok beğeniyorum,hele hot dog da türkiyede şarkıcılık yapan mankenlere,popçulara falan çok iyi laf sokuyolar, bide niyeyse her programda laf dönüp dolaşıp britney spearsa geliyo,2 lafta ona sokuyolar:)

bende aygen in tipini manyak merak edıom:D

aygenmi mi o arkadan bıdır bıdır konuşan kızın ismi,
Çok kalın bi ses tonu var,tipinden pek umutlu değilim ben güsel olsa şimdiye 100 kere gösterirdi kendini:)[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

numberone da sacma sapan klıpler donmeye başladı hem dıgıturkte yayını berbat ses ve goruntusu kotu.Dream tv daha guzel değişik sarkılar verıyor.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Hicbiri numberone mtv ozentisi bir olay bu ozentiligi ilk once muzik programlariyla gosterdi simdilerde ise S.O.S. diye bir program cikti resmen jackass ozentisi hadi yaptiklarida cok tehlikeli olsa bisey demiycem tovbe tovbe ben tv listesinden kaldırmayı dusundum bi ara n1 i ama usendim :D dream tvde baska bi olay zaten hic konusmiyim en iyisi vh1 ve mtv gavur yapıyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...