ShieLd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadaşlar ben arama yapmama rağmen--in Paticik veya diğer siteler bir türlü vendor buy menu yu bulamadım bana buraya yazabilir misiniz.. Taslak olabilir ben kendime göre değiştiririm Hepsini yazarsanız da sevinirim. Eğer taslak olursa nereleri değiştireceğim onları da söylerseniz minnettar kalırım... Saygılarımla...[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Keşke yapmasaydın, yayınlayan biri yok..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 biri bi ornek vermisti dur bulursam vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu bir Bu da 2 [Bu mesaj Emivoz tarafından 13 Temmuz 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Emivoz tarafından 13 Temmuz 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 en temizi kendin yapman[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casperas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 virus yok yanlis gormusum [signature][hline]www.eglence.com.tr server free uo.eglence.com.tr,2593 [Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1 i yayınlasa sevap işler :D[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 boylece kendi serverini kuracan baskalarini scpleri cok guzel...[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 [function simon_effect] src.invis src.newitem i_yerden_cikma src.act.equip src.act.timer 1/5555 src.newitem i_yerden_cikma1 src.act.equip src.act.timer 1/5555 var.efectp src.nudgedown 20 [itemdef i_yerden_cikma] name pazarlamaci weight 0 id i_gold type t_eq_ script layer layer_special On=@UnEquip return 1 On=@Timer timer 1/1000 if ( != ) cont.nudgeup else remove endif return 1 [itemdef i_yerden_cikma1] name pazarlamaci weight 0 id i_gold type t_eq_ script layer layer_special On=@UnEquip return 1 On=@Timer timer 1/1000 if ( != ) cont.nudgeup cont.effect i_fx_firesnake,30,0,2 else remove endif return 1[signature][hline]http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar