Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kenzap Dostum nedir bu hiddet bu celal?:) Şiddet sorunları çözmez, yeni sorunlar doğurur. İş o raddeye gelirse, kaykaycıların mekanı iş yerine 10 dakka mesafede. Ben bizzat ilgilenirim;).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ah kayzer ah sorma bu aralar bi acayip oldum gece kalkıp bilinçsizce duvarlara yumruk atar oldum acayip bi cins oldum.Lisede iken adam dövüp rahatlardım okulda bitti dövecek bişi yok sokakdaki adamda dövülmezki çıkarıp sıkar fln :D[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Seni buraya alalım Kenzapçım:). İnan derdine çare olabilecek bir yol...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 benimde basima (sktim videoya aldm tarzi olmasada) cok s1k gelmis olaydir boyle seyler yaptgm sey o ortamdan uzaklasip yeni cevreler edinmek vs.dir ve her seferinde biraz daha temkinli yaklasmaktir ne yazikki heryerde o... cocugu insanlar bol miktarda bulunuyolar ayrica elinden geliyosada onlara uzaktan zarar vermeye calis:lol:[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar ya bişi dicem ben mi şanşlıyım çevremmi böle anlayamadım benim 5 tane çok yakın arkadaşım var 5 ide benim için ölecek kadar beni seviyorlar bırakın arkamdan konuşmayı arkamdan konuşanı yıkıyorlar.az mı telefon aldım öle alper arkandan konuşdu yıkdık bişi diyen olursa yanlış anlama diye çok şanşlıyım ya[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bence ark. yanlış seçmişsin baştan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Sovereign, 11 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki: ya black :) kızımsın benim yaaa aferim sana!! yanlız bişe var.. şimdi acayip merak ediyorum adamı nasıl rezil ettiğini :) bana fahişe dien kişi bi iki gün önce bana çıkma teklif etti...:D haliyle bende bunu yaydım... sonra adı fahişeye çıkma teklif eden i..e oldu :D artık onada kimse yaklaşmıyor *oh oh :P*[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ahah lol=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: cavanagh, 11 Temmuz 2005 21:48 tarihinde demiş ki: ahah lol=) demin o kişi beni arayıp özür diledi :P:P:P bunada bi lol lazım artık :P *lol*[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 skate yaparken havada olanlara tas at dussunler kosa kosa kac:D[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 black angel yaşın kaç?[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Şöyle girsem konuya daha iyi olur. İlk öncelikle kanka veya dostum dediğin insanlar sen suratını cevirince arkandan konuşmamalı, konuşsa bile senin iyi yönlerini belirtip tartışmalı veya kötü bir yönünü sezip tartışmalı ardındanda suratına söylemeli ve hatanı hep beraber düzeltmeyi bilmeli. Bunlar esas noktalardı. Şimdi sen kankam, canım, dostum v.b diye yaklastıgın insanlar senin o haketmediğin lafları duymanı sağladı bir kere, her ne kadar özür dileselerde (bence) ben onların suratına bakmam yada bakarım ancak tüküresim gelir ve bunca kelimelerden, aşalamalarından ötürü ben o kankalarının dostlarının yerinde olsaydım senin suratına bugun gelip gülümseyerek bakamazdım, hiç birşekilde kafam dik olmazdı sana karsı, her ne kadar özür dileselerde onları önemseme, seni kendi veya menfeatleri icin kullanabilirler ki bencede bundan sonra öyle olur diye düsünmekteyim, bu saatten sonra kim kime dum duma olur ve daha sonra yine buna benzer yada daha farklı bir olay ile karsı karsıya kalırsan daha cok üzülmüs ve cökmüs duruma gelirsin, o zaman yine senin arkandan dalga geçip yere göğe sokarlar bir hiç için, aslında haklısındır ama haksız olarak gözükürsün, bunlardan sakın birşey bekleme, iyi bir arkadaş, dost, kanka seninle birlikte çiğ tavuk bile yemelidir bunu unutma, her zaman böyledir. Ayrıca bende skate yaparım genelleme yaparak hata yapmışsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 dürüst konuşiim, attığın postlardan, konuşma tavrından açıkçası black_angel, seni pek sağlam bulmadım.. kanka dediin insanların senin arkandan konuşması yanlış tabi de , bu olaylar için kendini sorguladın mı hiç?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mandoo, 12 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: black angel yaşın kaç? [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Ferrero, 12 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 12 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: black angel yaşın kaç? Birde Kusura bakma ilk bşalardaki kadar samimi gelmiyor yazıların.... sadece kişisel fikrimi belirttim. aşağılamak yada ezmek değil amacım.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 black zaten siz nerde skate yapıyorsunuz? Yani bu tür milleti nerden buluyosun :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: kenzap, 11 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki: yokmu peder beyin bi silahi bizim evde 4 tane tüfek var avcıyız nihayetinde ben kız olsam biri bana bunları dese 2 haraket yaparım 1-7+1 baretta yı alıp 54 gr magnum winchester fişeklerle katliam 2-durupda bura türkiye böle çoçukları okulda yetiştiyorlar deyip ağlamak.. Tv programlarında öğreniyor millet böle şeyleri bi gülben ergenin vidiosu çıkıo sanki deprem oldu her haberde gösterio eh milletimiz gençleride bu cümleleri kuruyor şu cümle savaşda bile kurulmaz ne demek vidyolarını çekmişin vs. [bende 1. haraketi tvlerden öğrendim :D ] Mirage öneririm sana fişek olarak. Güzeldir (ehem Türkiye dağıtıcısıyızda :) En azından Marmara Akdeniz bölgelerinin :)) Arkadaşlarına çok güvenmeyeceksin black angel. Nedense insanların çekemedikleri kişiye pislik yapma huyları engellenemez. Daha geçen sene en yakın arkadaşım (kendisi 15 yıllık arkadaşımdır) 9-10 yıllık arkadaşalrı tarafından , arkadaşalrının onu çekememsi sebebiyle, oldukça ağır hakaretlere maruz kaldı. (seninkine benzer bir durum. Burada tek fark başka bir arkadaşının kız arkadaşıyla ilgili bir dedikodu) Düşün bunlar 9-10 yıllık arkadaşlar. Adamın yanında bir tek ben kaldım arkadaş olarak. Bu durumda yapıalcak en iyi şey onları bir daha asla görmemek. İçkiliydim falan diyorsada o adamla konuşmayacaksın. Çünkü en yakın fırsatta seni yine satar ve yine satar. Yeni arkadaşlar en iyisi :) Zor olur ama iyi insanalrla tanışabilirsin. (gene aynı arkaaşım yeni tanıştığı arkadaşlarıyla bir müzik grubu kurdu ve şimdiye kadar Mor Ve Ötesi ve Manga konserlerinde ön grup olarak ahne aldılar :))[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yahu Bu istanbuldaki Kaykaycılar amma artis ya... Hepsini vur gebert.Ah gözünü sevdimin ankarası... Gitmedim ama eski forumumuz www.skateturk.com Çoğu ankaraydı ve muhabbetleri falan harikaydı. Geçmişmi olsun diyimm.. Geçirmişmisin 2 3 kişiye diyim bilemicem vallaha ;) KAs kas ollie to manual kas.Sonracıma 2 board atla ohoo...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yanlış ark. seçimi yapmışın heralde zamanında ya herkes adam gibi adam kankalar şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmm hmm hmm rüzgar gibigeçti hm hmm hmm *!forumda babacum 1 terrabytegücünde hmmlar*[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 "yine güvendim" sözünü kullarak bu sefer hatnın sende olduğunu kanıtladın. güven sadece bir kere kazanılabilen bir kavramdır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kızların bence kendilerinden başka kimseye guvenmemesi gerekiyor kanımca. bi kez erkek kanka olmaz olursa da sonu husranlı biter cunku bi tarafın mutlaka beklentisi vardır ve buna karşılık alamayınca bu şekilde olabilir.... kızların erkek kankam olsun hastalığı nedir onu da anlamam ya neyse... (bu mesaj şu ana kadar hiç kız arkadaşı olmamış biri tarafından yazılmıştır.... buna gore kafanızda yorumlamanız tavsiye edilir...)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Nebuch, 14 Temmuz 2005 15:17 tarihinde demiş ki: kızların bence kendilerinden başka kimseye guvenmemesi gerekiyor kanımca. bi kez erkek kanka olmaz olursa da sonu husranlı biter cunku bi tarafın mutlaka beklentisi vardır ve buna karşılık alamayınca bu şekilde olabilir.... kızların erkek kankam olsun hastalığı nedir onu da anlamam ya neyse... (bu mesaj şu ana kadar hiç kız arkadaşı olmamış biri tarafından yazılmıştır.... buna gore kafanızda yorumlamanız tavsiye edilir...) Hiç kız arkadaşı olmamış ama bir ço kız kankası olan biri olarak bu düşünceye katılmıyorum. Dikkatli olmak gerekli ama o kadarda değil. Ayrıca benim kankalarımın bir beklentisi yoksa genellemende tamamen yan lış. Çünkü benim yok :)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tabii yanılıyo olabilirim, sadece benim gozlemim bu oldu...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Nebuch, 14 Temmuz 2005 15:17 tarihinde demiş ki: kızların bence kendilerinden başka kimseye guvenmemesi gerekiyor kanımca. bi kez erkek kanka olmaz olursa da sonu husranlı biter cunku bi tarafın mutlaka beklentisi vardır ve buna karşılık alamayınca bu şekilde olabilir.... kızların erkek kankam olsun hastalığı nedir onu da anlamam ya neyse... (bu mesaj şu ana kadar hiç kız arkadaşı olmamış biri tarafından yazılmıştır.... buna gore kafanızda yorumlamanız tavsiye edilir...) Belki kızın beklentisi var? (0 ) _ ( o)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar