Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Fransa:Başarılar Türkiye

Moncain

Öne çıkan mesajlar

ya bu arada sürekli bişiler sölemeyi unutuyorum :)

defansımız gerçekten çok kötü. geçen gün abd td si dünyanın en iyi defanslarından birine karşı oynicaz demişti şaşırmıştım.

yahu defansta tek adam bülent o da bıraktı bırakacak. solda bugün ergünle ibo eski maçlara göre iyiydiler ama biran önce servet ibrahim toraman fatih sonkaya filan monte edilmeli savunmaya nasıl selçuk filan yonatılıyorsa onlar da oynamalı ki alışsınlar

yani alpay fatih filan artık hiakye olmalılar emekliye ayrılsınlar. bülent zaten yaşı dolayısıyla kendi bırakacak 4lü savunmanın 3 bölgesine adam lazım e ergün de yaşlandı solda bugün şenol hoca yanlışından dönüp iboyu sol açıka aldı o da beceremez sol bek i sola da adam lazım yani. 4 tane yeni defans bulmalıyız tamamiyle rezil durumda
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ya bi de bu maçta benim dikkatimi bişiy cezbetti .. aslında sonum geçen brezilya maçı sorası tuncayı eleştiren adam gibi olabilir ama ondan çekiniyorum :P

tuncay iyi tamam harika futbolcu herşeyi yapıyo ayakları oraya buraya uzanıyo mıknatıs gibi de daha öğrenmesi gereken çok şey var bunların başında da takım oyunu geliyo
adam herşeyi kendi yapabilceğini sanıyo sanki
hele bi pozisyon vardı çıldırttı beni
bi adamı çalımladı gayet güzel gidiyo fransanın defans çizgi halinde bu topu arkaya atsa kesin net gol pozisyonu .. ama yok girdi 2 kişinin içine kaybetti
bilmiyorum neden kendini mi göstermek istiyo ama dikkat etmeli biraz daha[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 27 June 2003 02:06 tarihinde demiş ki:
eheh ya bi de bu maçta benim dikkatimi bişiy cezbetti .. aslında sonum geçen brezilya maçı sorası tuncayı eleştiren adam gibi olabilir ama ondan çekiniyorum :P

tuncay iyi tamam harika futbolcu herşeyi yapıyo ayakları oraya buraya uzanıyo mıknatıs gibi de daha öğrenmesi gereken çok şey var bunların başında da takım oyunu geliyo
adam herşeyi kendi yapabilceğini sanıyo sanki
hele bi pozisyon vardı çıldırttı beni
bi adamı çalımladı gayet güzel gidiyo fransanın defans çizgi halinde bu topu arkaya atsa kesin net gol pozisyonu .. ama yok girdi 2 kişinin içine kaybetti
bilmiyorum neden kendini mi göstermek istiyo ama dikkat etmeli biraz daha[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

yıne takımın en ıyılerındendı.
Adam defansa bıle gelıyor be.
Bıde yanı su an takımda dıkkat etmesı gereken adam olarak tuncayı sectın ya hll sana.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta bir golü önledi Henry. o olmasa yıldıray paşa paşa atıyordu.

said:
-Wissy, 27 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Henry de geldi kac kez defansa..Cok dogal bu.Hizliysa neden gelmesin?[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan o serefsiz fransizlarin son dakkalarda köşe gönderinin orda yaptigi o. c.cuklugunu hayatimda unutmam. Ben Bülentin yerinde olsam orda o o. c.cuunun baldirina tekmeyi kordum valla. Bunun muhabbetinide bugün yaptik THARKAS!!! ben ve Brad.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...