can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 4-2 mi bitti maç?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 euhaeh 4 yannış yazmışım 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Raider evet okan kucuk takımın buyuk oyuncusu.Allah askına ne zaman adam akıllı oynadı okan.Bıkere kosmuyor,bencılın tekı,ortalıkda saban saban gezınıyor.Bızım esas sabandan beter.Okan bu takımda olmamalı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bu arada attığımız ilk gol de süper baldı hani :) defansla kalecinin bacakları üçgen oluşturdu aradan girdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ilk gol ofside dı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Okan'ı Samsunlu Serkan'a benzetiyorum.(Tip olarak değil. :))[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 okan ağır bi de ya ben öle gözlemledim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Adamda iş yok bence...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya bu arada sürekli bişiler sölemeyi unutuyorum :) defansımız gerçekten çok kötü. geçen gün abd td si dünyanın en iyi defanslarından birine karşı oynicaz demişti şaşırmıştım. yahu defansta tek adam bülent o da bıraktı bırakacak. solda bugün ergünle ibo eski maçlara göre iyiydiler ama biran önce servet ibrahim toraman fatih sonkaya filan monte edilmeli savunmaya nasıl selçuk filan yonatılıyorsa onlar da oynamalı ki alışsınlar yani alpay fatih filan artık hiakye olmalılar emekliye ayrılsınlar. bülent zaten yaşı dolayısıyla kendi bırakacak 4lü savunmanın 3 bölgesine adam lazım e ergün de yaşlandı solda bugün şenol hoca yanlışından dönüp iboyu sol açıka aldı o da beceremez sol bek i sola da adam lazım yani. 4 tane yeni defans bulmalıyız tamamiyle rezil durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 eheh ya bi de bu maçta benim dikkatimi bişiy cezbetti .. aslında sonum geçen brezilya maçı sorası tuncayı eleştiren adam gibi olabilir ama ondan çekiniyorum :P tuncay iyi tamam harika futbolcu herşeyi yapıyo ayakları oraya buraya uzanıyo mıknatıs gibi de daha öğrenmesi gereken çok şey var bunların başında da takım oyunu geliyo adam herşeyi kendi yapabilceğini sanıyo sanki hele bi pozisyon vardı çıldırttı beni bi adamı çalımladı gayet güzel gidiyo fransanın defans çizgi halinde bu topu arkaya atsa kesin net gol pozisyonu .. ama yok girdi 2 kişinin içine kaybetti bilmiyorum neden kendini mi göstermek istiyo ama dikkat etmeli biraz daha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yav adam bursada filan hızlıydı bayaa iyi oynuodu(tabi sabki çok maçını izlemiş gibi konuşuyorum ama sadece özetlerden filan biliorum) ama işte milli takımı kaldıramadı galiba biraz zaman vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Abi adamın tipinde hızlı imajı yok.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 sakallı hızlı görülmemiş zaten di mi :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 heheh evet[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: jankis, 27 June 2003 02:06 tarihinde demiş ki: eheh ya bi de bu maçta benim dikkatimi bişiy cezbetti .. aslında sonum geçen brezilya maçı sorası tuncayı eleştiren adam gibi olabilir ama ondan çekiniyorum :P tuncay iyi tamam harika futbolcu herşeyi yapıyo ayakları oraya buraya uzanıyo mıknatıs gibi de daha öğrenmesi gereken çok şey var bunların başında da takım oyunu geliyo adam herşeyi kendi yapabilceğini sanıyo sanki hele bi pozisyon vardı çıldırttı beni bi adamı çalımladı gayet güzel gidiyo fransanın defans çizgi halinde bu topu arkaya atsa kesin net gol pozisyonu .. ama yok girdi 2 kişinin içine kaybetti bilmiyorum neden kendini mi göstermek istiyo ama dikkat etmeli biraz daha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) yıne takımın en ıyılerındendı. Adam defansa bıle gelıyor be. Bıde yanı su an takımda dıkkat etmesı gereken adam olarak tuncayı sectın ya hll sana.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ne bilim o özelliği dikkatimi çekti .. takımda zaten öle kotü oynadı olarak gösterebileceğimiz bi oyuncu yoktu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 he bi de mesela defansa bile koşuyo demişsin ya o da gereksiz. ne işin var senin defansta boşuna yoruluyo bu da tecrübesizlikten .. maçın sonunda bitap düştü işte[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Nemı ısı var,acıkları cok guzel kapatıyor ıste.Adam ne yapsa yaranamaz sana.Hatta attıgı golde bence sayılmamalıydı.Ayagını baya bı kaldırdı,tehlıkelı harekettı dıymı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Tuncay defansa gelmese folloş ederlerdi. Kaç pozisyonu kurtardı yaw...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Henry de geldi kac kez defansa..Cok dogal bu.Hizliysa neden gelmesin?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Hatta bir golü önledi Henry. o olmasa yıldıray paşa paşa atıyordu. said: -Wissy, 27 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: Henry de geldi kac kez defansa..Cok dogal bu.Hizliysa neden gelmesin?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 uzuldugum 3 sey var bırıncısı o adamın ayagına bukentın orda gecırmemesı ıkıncısı hasan sasın olmaması ve adamı dovmemesı ucuncusude penaltı kacırmamız[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ulan o serefsiz fransizlarin son dakkalarda köşe gönderinin orda yaptigi o. c.cuklugunu hayatimda unutmam. Ben Bülentin yerinde olsam orda o o. c.cuunun baldirina tekmeyi kordum valla. Bunun muhabbetinide bugün yaptik THARKAS!!! ben ve Brad.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 adamların yaptıkları bence son derece normal. vakit geçiriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 profesnonelce ya, bir şey yok ki. asıl bozukluk bizim türklerde. biz zaman geçirirken bile ayıp olmasın diye düşünüyoruz. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar