Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Fransa:Başarılar Türkiye

Moncain

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 27 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
fransızlar ib.edir yani galatasarayda okuyorum ordan biliyorum ona göre dikkat edin[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

Teşekür ederim ben sana küfür ediyormuyum?
Ne bu saygısızlık allah ashkına?
Herkez kendi tuttu takımı desteklemeye serbest deilmi?
Ayrıca geçmiş olsun dedim Tr ye
Ne garip insanlar var ya...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 27 June 2003 16:41 tarihinde demiş ki:
fransızlar ib.edir yani galatasarayda okuyorum ordan biliyorum ona göre dikkat edin[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

Sana bısyemı yaptı fransızlar yoksa?
Sana kım verıyor boyle hakaret etmeye hakkını?
Publıc bır yerde dın,dıl,ırk ayrımı yapamazsın.Haddını bıl bakalım.
Bu arada Diab sadece tebrık etmıs,hanı baska kıskırtıcı bısey dese ozaman tmm,ama sadece tebrıkden oteye gıtmemıs zaten.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 27 June 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun Türkiye :)
Tebrikler Fransa ! :)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

bu msg da garip hiçbişey yok yani
o ünlem ne
smiley ler ne
adam kışkırtmak için yazmamışsa fransız olayım[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ülkene hakaret veya ters bishi solemedim ki koruyasın... Aksine geçmiş olsun dedim... Yani iii dilekte bulunmakta suç lol acaba oh ii olmush deseydim napardın merak ediyorum...
kıshkırtmak da deil amacım Fr kazandı sevindim, Tr kazansa da sevinirdim ama büyüttün yani.
Millet e hakaret etmekle de sen kendi seviyeni zaten belli etmiş oluyorsun.
uzatınız yani futbol threadi madem bırakın futbol tartışılsın alalala[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

1. sı burda ulkemıze yapılmıs bır saygısızlık yok.
2. sı Turkıye'yı savunmak sana dusmedı.
Sen burda baska bır ulusun vatandasları hakkında agzına gelenı soyleyemezsın.
Bırde oyle pozısyona dusuruyorsunkı Dıabı,utanmasan vatan hayını ılan edıceksın.Cok yanlıs yapıyorsun Jankis cok.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 27 June 2003 14:56 tarihinde demiş ki:
Sizce rüştü maçın sorumluluğunu üzerinden atmak için numara yapmış olabilirmi? Olur olur..[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

bunu dicek adamı paralarım
pozisyonda bacağının nasıl döndüğünü farketmedin sanırım. ben futbol hayatı bitti falan sandım bacağı o kadar esnedi.
Sosyal ağlarda paylaş

yuh be ayıp henrynin yaptığı o.ç den şerefsizliğe çirkefliğe kadar gitmiş burada

yahu adamın yaptığı tamamen oyun içi!!! o zaman top dolaştırmak da şerefsizlik, kalecinin top bekletmesi de şerefsizlik, oyundan çıkan adamın yavaş çıkması da şerefizlik e anasını satiim bizim büğtün takım şerefsiz mi şimdi size göre???

adamın yeteneği var yapıyor ya ahyret birşey. bir de bülent gömse mömse diyorsunuz e doğal olarak dersiniz bülenti 10 a çarpsan henrynin yeteneği etmez doğal olarak ayak kırmaktan başka topu alma şansı yok

ayıp ya her önüne gelene söviyorsunuz haksız yere bir de biz süperiz rakip çirkef diyorsunuz offff off
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 June 2003 18:06 tarihinde demiş ki:
$u forumda tarti$ilan bir$eye hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)

tartışılan? efenim ? tartışılan ha ? kim tartışmış aceba? tartışılacak birşey yok ki ortada. kimse bu konuyu senle tartışmaz boş yere yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 June 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Belli bir medeni duzeye ula$mami$ kimseyle tarti$mayacagim artik zaten.Sen takil kafana gore...[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)

harbi çok düzeysizim di mi? hey allahım ya. tartışılmayacak konularda polemik yaratmaya çalışıp sonra da "düzeysiz insanlarla tartışamam" diyip kıçını dönüp gitmek

harbi baya düzeyliymişin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 27 June 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
said:
White_Rakkad, 27 June 2003 14:56 tarihinde demiş ki:
Sizce rüştü maçın sorumluluğunu üzerinden atmak için numara yapmış olabilirmi? Olur olur..[hline].:Liceo Italiano:.

bunu dicek adamı paralarım
pozisyonda bacağının nasıl döndüğünü farketmedin sanırım. ben futbol hayatı bitti falan sandım bacağı o kadar esnedi.

olabilirmi diyoz..
ahanda o suçlu bilerek yaptı mıncık rüştü pis herif lan nasıl yapar lan bilerek sakatlandı numara yaptı şerefsizz.! deli etti benı hııırrr! demiyoz! biraz dikkatli oku..[hline].:Liceo Italiano:.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 27 June 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun Türkiye :)
Tebrikler Fransa ! :)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Tamam sprotmenliğini anluyoruzda geçmiş olsun lafı yakışmıyor!Türk değil misin sen be ?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...