Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadaslar alanyada wow olan bı ınternet cafe varmı 30 gundur stajdayım oynayamıyorum tatıle alanyaya gececem varsa bı adress sey ettıren olurda sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hehe beter ol abi sen bizim guild i bırakıpta başka yerlere gidersin haa, şaka bi yana abi tatilde de salla wow u gitsin bak keyfine tatil dönüsü bütün diyarlar senindir nassı olsa . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 WoW u bırak ben alanya ya gittiğimde zamanında UO bile yoktu cafelerde. Bence şansın biraz zor ama denemeye değer :D belki değişmiştir alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya alanyaya gidipte wow la zaman mı kaybedilir yaw atıl yabanci dilini geliştir ;)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lol ehhe hep tanıdık be buralar :) eheh oyle demeyın be allagın dagındayız be staj olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yav gıtmesıne gıdıyozda tatıl nerde be essek gıbı otelde calısıyoz be otel baskasının olsa neyse kendı otelımız[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 okadar söylüyoruz B.Net Cafe war diye İzmitte =) Wow (orjinal ), Lineage 2(Orjinal) ,KO , Starcraft (orjinal) , Warcraft Frozen (Orjinal ) , SWG (orjinal ) , Diablo 2 Exp (Orjinal), CS Source (orjinal)Baldurs Gate , NWN , daha bir çok oyun var makineler Ati 6900 Pro 2 tane 512 RAM p4 Micrasoft Klavyeler ve Laserli maouse'ler.. Rahat patron koltukları ile kalkasınız bile gelmiyor =) ee ortamda obicim buraya yakınsan gelebilrisin ben bile evde oyamıyorum buraya gelip burada oynuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 :P[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 harbi ya , tatile gitsem ne wowu ya. wowu iptal eder subscription parasını yediririm karıya kıza jk ^^[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aha ulen :) ıyıkı bı yer sorduk be :P bırakacam oyunu be sızın yuzunuzden heheh neyse azımlıyım bulacam[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 alanyaya git robin hooda gir raist abimden selam getırdım de :) arkadaslar yardımcı olacaktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cek oyunu bi dvd ye yada 4-5 cd ye patchleri ile beraber. git istedigin cafeye install ettir . zaten accountun vardir. oradan gir. ne cafe arican[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alanya ya gidipte wow oynamak istiyorum deme sakın insan içinde çok kötü pataklarlar[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: GM-Newbie, 13 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Micrasoft Klavyeler ve Laserli maouse'ler.. abooooo[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 everest klavye demedin kaybettin.MS da rahat edemeem[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yanı :P[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar