ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi aresdeki büyük bir insan grubu orc oldu.sizce insanların sonumu geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende duyuru fln gectıler server kapanyor sandım te allahım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sakin ol yaa korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ares kapansın acıkcası pek tınlamam =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 artık aresde insanlar harbi ezilmek üzereler çünkü hakkaten çok güçlü bir grup orc oldu.napıcaklar bilmiorum allahtan aresi bırakıp cypherda kasmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hiç endişelenmedim.Orclara geçerken teklifte geldi sende bizlerle gel diye.Ben human kaldım.Çokta bişi değişmedi benim için.Tek değişiklik cz kapışmaları artık daha hareketli,zor ve kazanması bir o kadarda güç oldu. 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ares serverında Karus güçlendi diye birşey yok sadece dengeler eşitlendi hepsi bu :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 64 (Paladin) Clan: - Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arada uçurumlar yok. ilk başta endişelenmiştim ben de ama, orclar hala o kadar güçlü değil.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Gayet güçlüler ,cz ye giriyosan görürsün ama sanki daha zevkli oldu pklar.Artık 3-4 tane değil 8-10 tane full shelli ,ellerinde +8 raptorlu l,vl 63+ warior geliyor üzerine. asfougsıpfgaısfj :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Aslında Ares'e bi format atsalar da yeniden temiz temiz kassak ne güzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar