ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi aresdeki büyük bir insan grubu orc oldu.sizce insanların sonumu geldi....
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende duyuru fln gectıler server kapanyor sandım te allahım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ares kapansın acıkcası pek tınlamam =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 artık aresde insanlar harbi ezilmek üzereler çünkü hakkaten çok güçlü bir grup orc oldu.napıcaklar bilmiorum allahtan aresi bırakıp cypherda kasmaya başladım
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hiç endişelenmedim.Orclara geçerken teklifte geldi sende bizlerle gel diye.Ben human kaldım.Çokta bişi değişmedi benim için.Tek değişiklik cz kapışmaları artık daha hareketli,zor ve kazanması bir o kadarda güç oldu. 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
AresMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ares serverında Karus güçlendi diye birşey yok sadece dengeler eşitlendi hepsi bu :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 64 (Paladin) Clan: - Race: El morad
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arada uçurumlar yok. ilk başta endişelenmiştim ben de ama, orclar hala o kadar güçlü değil.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Gayet güçlüler ,cz ye giriyosan görürsün ama sanki daha zevkli oldu pklar.Artık 3-4 tane değil 8-10 tane full shelli ,ellerinde +8 raptorlu l,vl 63+ warior geliyor üzerine. asfougsıpfgaısfj :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
blackforest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Aslında Ares'e bi format atsalar da yeniden temiz temiz kassak ne güzel olur :P
Öne çıkan mesajlar