hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 boneda nbeter durumdayım[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya ben çok kıskanıyorum ya. anneme desem erkek arkadaşımla tatile çıkıyım mı tepkisi ne olur acaba mwhahaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 n1. Hoş bir duygudur bilirim ama unutmak üzereyim hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende gitmiştim kız arkadaşımla süperdi benimkide onunla el ele dolaşmak sarılmak fln neyse off bi kötü oldum.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 işte zeki kız bole demez zeki kız 3 gunlugune arkadasına kalmaya gider seviglsinde kalır kız kzıa bodruma gider sevgilisiyle kalır anne sevgilimde kalcam diyosan aten ilişkide heyecan kalmamıstır kacamak sevisme dir askı ask yapanü[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1 hafta soora aynı şeyi bende planlıyorum bakalım.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 of of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BonePART, 13 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki: işte zeki kız bole demez zeki kız 3 gunlugune arkadasına kalmaya gider seviglsinde kalır kız kzıa bodruma gider sevgilisiyle kalır anne sevgilimde kalcam diyosan aten ilişkide heyecan kalmamıstır kacamak sevisme dir askı ask yapanü işte zeki kızın annesi akşam 9 oldu mu kız hala evde yoksa deliriyosa kız arkadaşımda kalcam derse iyice delirir öyle sorunları var ama bende sevgilime sarılıp uyucam offspring sağolsun ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahh be nerde o gunler gelsin artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tatil = alkol = capkınlık = kisa yaz asklari = sex ee ben ne anladim kiz arkadas olursa yaninda bu isten sdfsdf :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bizede nsaip olur umarım..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BonePART, 13 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki: işte zeki kız bole demez zeki kız 3 gunlugune arkadasına kalmaya gider seviglsinde kalır kız kzıa bodruma gider sevgilisiyle kalır anne sevgilimde kalcam diyosan aten ilişkide heyecan kalmamıstır kacamak sevisme dir askı ask yapanü +1 :)[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi kere arkadaşlar benim abuk sabuk pozisyonda uyanma mesajımı biraz yanlış yorumlamıslar.nese önemli diil.bir iki gündür giremiorum pati.herkese kısa kısa yanıtlar veriyim.benim kız arkadasımda ilk çıktıımız zamanlar saat 5 e kadar izni vardı... aksamüstü 5!ama azmettim:)ve başardım.1,5 sene oldu suan.ve ben annesinin güvenini kazandım.ve artık benle oldugunu bildikten sonra arkadaslarına bile diil sadece bana güveniyo.sabaha kadar benle kalabiliyo..5 gün tatile de gönül rahatlığıyla izin verdi.dier bi konu ise beraber uyumanın güzelliği...abi anlatılamaz güzel bi duygu onun teninin yumuşaklığı ve sıcaklığı o kadar güzel gelioki bi arkadaşın dediği nasıl uyuyabildiğiniz konusuna da bu cevap olurki o huzur durumunda hemen uyuyosun...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar