Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden ?

gokayy

Öne çıkan mesajlar

Attığın ilk mesajın içini daha çok doldur, ondan sonra beraber sorgulayalım istersen. Böyle mesaj atarsan, "ya konu açayım, mesajlar gelsin; ortam şen olsun, şekko olsun" gibi bir mantıkla davrandığını düşünür insanlar-en azından ben öyle düşünüyorum-. Gerçekten merak ettiğin için bunları sorduğuna inanayım, başlıktan sonraki içerik yazma formalitesini geçmek için yaptığın şeyler olarak görmeyeyim mümkünse.
Olaya böyle baktığım için fikrini de tartışamayacağım. Pardon.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loras, 14 Temmuz 2005 06:22 tarihinde demiş ki:
Attığın ilk mesajın içini daha çok doldur, ondan sonra beraber sorgulayalım istersen. Böyle mesaj atarsan, "ya konu açayım, mesajlar gelsin; ortam şen olsun, şekko olsun" gibi bir mantıkla davrandığını düşünür insanlar-en azından ben öyle düşünüyorum-. Gerçekten merak ettiğin için bunları sorduğuna inanayım, başlıktan sonraki içerik yazma formalitesini geçmek için yaptığın şeyler olarak görmeyeyim mümkünse.
Olaya böyle baktığım için fikrini de tartışamayacağım. Pardon.

sen bole düsünmeye devam et arkadasm ben bu konu yüznden otrp agladiimi bilirimm cok uzun yazamiorm sabahin bu saaatnde babam kalvye sesinden uyansin istemmiorm anlatabildim umarim kaptinmi durumu ?[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
demirbilek2, 14 Temmuz 2005 06:42 tarihinde demiş ki:
arkadas biraz daralmis, paylasmak istemis, boyle bir konu acmis, bu kadar ters bir tepki gostermek bence gereksiz olmus.

:) arkadasm bosver hep birileri biseylere ters cikmak zornda nese biz konuyu tartisalim[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokayy, 14 Temmuz 2005 07:15 tarihinde demiş ki:
abi ne yapsan ayni neyini hareketlendiriim afrikada zenci erkeklerlemi yatiim monotonluktan kurtulcam die :D

eğer doğru olanın bu olduğuna inanıyosan yapmalısın...hayata bi daha mı gelcen;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

ailende eğlence varsa sevmesen bile aileni onalra ayak uydru,arkadaşlarlaysada onlarla eğlenceye katıl..çok sıkılmışta olabilirsin tebdil-i mekanda(mekan deişkliği)ferahlık vardır..bi yerlere kaçmaya çalış..bi dışarı çık işte..istesen bi şeler çıkar.[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...