BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Güzel bir oyun daha çikmadi sanirim. Ya uzun uzun anlatmak var ama girmeden anlatmayim diyorum... Ama ss ler ve orjinal fikirlerle dolu bir oyun. Holy Beast dendigi gibi race leri hep hayvanlar temsil ediyor. (Ejderha, maymun, aslan gibi) Onlara göre özel güçleri vs leri var.. Classlari seçtigin irka göre seçip seçemiyorsun ve bu güzel oturtulmus :) (sitede yaziyor gerçekten güzel olmus :)) görüntüler zaten 3d ve çok seker bisi :) ehehehe girip denemek kaliyor sadece ama iste daha çikmadi veya download yerini bulamadim ben :DOyunun sitesi resim.. oyun korece degil bu arada ingizlice çikcak :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Guzel birşeye benziyor orjinal bir fikir cıkınca oynarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu oyun ne zamamn cıkacak haberin varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyun ing demi japonca veya korece yazıyoda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar